Cele mai citite
 


Mehedinţi: A doua tranşă de vaccin anti - A/H1N1, distribuită
miercuri, 13 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi a repartizat marţi celor 152 de medici de familie şi tuturor unităţilor medicale din judeţ a doua tranşă de vaccin contra virusului gripei noi cu A/H1N1.
Potrivit directorului adjunct al DSP Mehedinţi, Romaniţa Ionovici, 10.000 de doze de vaccin au fost distribuite, astfel încât în teritoriu să nu se înregistreze situaţii în care populaţia să solicite imunizarea, iar reţeaua de sănătate publică să nu aibă posibilitatea să desfăşoare campania respectivă.

'În urma solicitărilor, în cursul zilei de marţi am mai comandat la Institutul Cantacuzino din Bucureşti alte 30.000 doze vaccin', a precizat Ionovici.

În luna noiembrie 2009, DSP Mehedinţi a primit prima tranşă de vaccin, de 15.050 doze, din care, până la sfârşitul primei decade a lunii ianuarie, s-au utilizat circa 50%.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Aproximativ 11.000 doze de vaccin antigripal distribuite în judeţ Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi a primit de la Ministerul Sănătăţii (MS) a doua tranşă de vaccin antigripal, a declarat marţi pentru AGERPRES directorul adjunct, dr. Romaniţa Ionovici.
Mehedinţi: DSP va repartiza primele 4600 de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi va începe săptămâna aceasta repartizarea dozelor de vaccin antigripal primite de la Ministerul Sănătăţii, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Romaniţa Ionovici.
Mehedinţi: A demarat acţiunea de distribuţie a vaccinurilor antigripale Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi a început, miercuri, repartizarea către cei 151 medici de familie a vaccinului antigripal.
Mehedinţi: Dozele de vaccin antigripal, epuizate Cele peste 6.400 de doze de vaccin antigripal achiziţionate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi s-au epuizat în numai cinci zile de la primire, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, directorul instituţiei, Miruna Constantin.
Mehedinţi: Aproape 5.000 doze de vaccin antigripal vor fi returnate Institutului Cantacuzino din Bucureşti Un număr de 4.964 doze de vaccinuri antigripale distribuite în reţeaua cabinetelor medicilor de familie vor fi returnate până la sfârşitul lunii ianuarie Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie şi Imunologie Cantacuzino Bucureşti.
Hunedoara: 10.000 doze de vaccin antigripal A/H1N1 distribuite suplimentar Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara va distribui medicilor de familie şi unităţilor sanitare din judeţ încă 10.000 de doze de vaccin împotriva gripei A/H1N1, operaţiunea fiind prevăzută să se încheie în cursul zilei de luni.