Cele mai citite
 


Manifestul Pacienţilor din România, găzduit pe platforma online
miercuri, 13 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Manifestul Pacienţilor din România, găzduit pe platforma online www.infopacienti.ro, poate primi, începând cu data de 11 ianuarie 2010, semnăturile de aderare la cauza pe care o susţine: îmbunătăţirea condiţiei tuturor pacienţilor din ţara noastră.
Manifestul pentru Pacienţii din România este primul document, redactat sub forma unei petiţii, care doreşte să vină în sprijinul pacienţilor, prin implicarea tuturor actorilor din domeniul sănătăţii.

Manifestul a fost suspus dezbaterii publice începând cu data de 23 decembrie 2009, timp de două săptămâni şi jumătate. În această perioadă, propunerile venite pe e-mail, la adresa manifest@infopacienti.ro, au fost analizate de către reprezentanţii Sănătatea Media Group, iniţiatorii acestui Manifest. Astfel, au fost selectate cele mai interesante sugestii, în scopul îmbunătăţirii conţinutului Manifestului pentru Pacienţi.

'Ne-a bucurat mult faptul că, de la anunţarea dezbaterii publice asupra Manifestului pentru Pacienţii din România, am primit foarte multe propuneri şi sugestii cu privire la documentul iniţiat de Sănătatea Media Group. Acest lucru ne-a demonstrat că susţinem o cauză care este a noastră, a tuturor, şi că toţi românii sunt interesaţi de o mai bună funcţionare a sistemului sanitar şi, mai ales, de o mai bună comunicare între pacienţi şi medici, respectiv între pacienţi şi reprezentanţii autorităţilor din domeniul sănătăţii. Feedback-ul primit îmi dă convingerea că Manifestul pentru Pacienţi îşi va îndeplini misiunea, iar luna martie va fi recunoscută şi declarată în mod oficial drept Luna Pacientului din România, începând cu anul 20 10. În continuare, aşteptăm semnăturile de aderare la acest Manifest, pentru ca vocea pacientului să fie într-adevăr una puternică, susţinută cât mai mulţi semnatari!', a declarat Simona Wist, PR Manager al companiei.

Conferinţa Naţională a Pacienţilor va avea loc la Bucureşti, în perioada 11-13 martie 2010, în scopul informării şi îmbunătăţirii condiţiei pacientului român.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Comunicat de presă - Conferinţa naţională 'Hemoragia sistemului medical din România - de ce ne pleacă medicii?' Nemulţumirile medicilor şi soluţiile pe care le-au propus în cadrul Conferinţei Naţionale de la Călăraşi
A XVI-a Conferinţă Naţională de Îngrijiri Paliative, la Târgu Mureş Asociaţia Naţională de Îngrijiri Paliative (ANIP) şi Fundaţia HOSPICE Casa Speranţei organizează, începând de joi, la Târgu Mureş, a XVI-a Conferinţă Naţională de Îngrijiri Paliative sub genericul 'Îngrijirea paliativă: dialog şi conexiune'.
Primul parteneriat din România în domeniul sănătății pentru tratamentul dependenței de alcool Sâmbătă, 1 martie 2014, reprezentanți ai mediului academic și ai instituțiilor de sănătate, lideri de opinie, precum și reprezentanți ai sectorului privat și ai sectorului neguvernamental, s-au reunit pentru semnarea oficială a ”Cartei Albe pentru Dependența de Alcool din România – probleme, provocări...
Salvaţi Copiii România organizează Forumul Naţional al Copiilor Cea de-a XI-a ediţie a Forumului Naţional al Copiilor, desfăşurat de marţi până joi, în zona Parcului Herăstrău, are o tematică axată în principal pe prevenirea violenţei în mediul şcolar şi identificarea soluţiilor de combatere a acestui fenomen.
Galaţi: Conferinţa naţională a asistentelor medicale, o premieră pentru România Peste 200 de asistenţi medicali din ţară au participat, vineri, la Galaţi, la Conferinţa naţională 'Calitatea vieţii profesionale a asistentelor medicale; probleme şi soluţii. O strategie pentru apărarea intereselor asistentelor medicale', eveniment organizat în premieră în România, de Federaţia 'So...
Primul Manifest pentru Pacienţii din România Manifestul pentru Pacienţii din România este primul document, redactat sub forma unei petiţii, care doreşte să vină în sprijinul tuturor pacienţilor din ţara noastră, prin implicarea tuturor actorilor din domeniul sănătăţii.