Cele mai citite
 


Streinu-Cercel a controlat o serie de cabinete ale medicilor de familie din Bucureşti
marţi, 12 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 12 ian /Agerpres/ - Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, prof. dr. Adrian Streinu Cercel, a precizat, marţi, că nu au fost descoperite nereguli la cabinetele medicilor de familie din unele zone din Bucureşti în ceea ce priveşte vaccinarea populaţiei împotriva gripei noi.
Concluzia a venit după ce reprezentantul Ministerului Sănătăţii a făcut un control în teritoriu, la cabinetele medicilor de familie, pentru a vedea dacă se face vaccinarea împotriva virusului A/H1N1 şi dacă aceştia au ce le trebuie.
''Nu am găsit nimic în neregulă la niciun cabinet al medicilor de familie controlate respectiv la Titan, Vitan şi la punctul de la Piaţa Universităţii. Aveau vaccin şi oamenii aşteptau să se vaccineze. Nu vor fi probleme cu vaccinul, avem 3 milioane de doze, din care au fost utilizate până vinerea trecută, 210 000 de doze', a declarat, pentru AGERPRES, prof. dr. Streinu Cercel.
În ultimele 48 ore au fost confirmate 44 cazuri noi de gripă A/H1N1 şi 7 decese.
Numărul total de cazuri înregistrate în România până în prezent este de 6.218, iar numărul de decese a ajuns la 92.
Cele mai multe cazuri confirmate în ultimile 48 de ore au fost în Bucureşti, 11, Mureş 6, Botoşani 4. În celelalte judeţe au fost înregistrate câte 3 cazuri în Cluj, Constanţa, Iaşi, două cazuri în Buzău,Olt , Prahova, Tulcea, câte un caz în judeţele Alba, Călăraşi, Dâmboviţa, Maramureş, Timiş, Ilfov.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministerul Sănătăţii: 81 de cazuri noi de gripă A/H1N1 şi două decese Bucureşti, 16 dec /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore au fost confirmate 81 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic şi s-au înregistrat două decese la persoane cu boli asociate, a informat, miercuri, Ministerul Sănătăţii. Astfel, numărul deceselor a ajuns la 27.
Ministerul Sănătăţii: 7 decese de gripă nouă şi 44 de îmbolnăviri, în ultimele 48 de ore Ministerul Sănătăţii a anunţat, marţi, că în ultimele 48 ore au fost confirmate 44 cazuri noi de gripă A/H1N1 şi 7 decese.
MS a pus în dezbatere publică proiectul privind înfiinţarea serviciilor regionale de ambulanţă Ministerul Sănătăţii a pus în dezbatere publică, până pe 22 septembrie, proiectul de hotărâre de guvern privind înfiinţarea serviciilor regionale de ambulanţă.
MS: 20 de cazuri confirmate de îmbolnăvire cu virusul West Nile În România sunt confirmate în prezent 20 de cazuri de îmbolnăvire cu virusul West Nile, conform datelor furnizate de Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile şi rezultatului probelor de laborator de la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Cantacuzino.
MS: Încă 16 cazuri de gripă A/H1N1 şi trei decese În ultimele 24 ore au fost înregistrate 16 cazuri noi de gripă A/H1N1 şi trei decese, la persoane cu afecţiuni cronice, a anunţat joi Ministerul Sănătăţii.
MS: 35 de noi cazuri de gripă A/H1N1 În ultimele 24 ore au fost înregistrate 35 de cazuri noi de gripă A/H1N1 şi trei decese la persoane cu afecţiuni cronice, a anunţat marţi Ministerul Sănătăţii.