Cele mai citite
 


Caraş-Severin: Două noi centre de vaccinare împotriva AH1N1
miercuri, 13 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Reşiţenii care nu au medic de familie şi nu sunt asiguraţi se pot vaccina împotriva gripei noi,
într-unul din cele două centre pentru vaccinare deschise în oraşul de pe Bârzava, însă, deocamdată, oamenii nu se înghesuie, aşa cum se întâmplă în alte oraşe din ţară.
Până în prezent, peste 2.000 de persoane din Caraş-Severin s-au vaccinat cu vaccinul Cantagrip.
'Eu mi-am făcut vaccinul. Am încredere în el, pentru că am încredere în ceea ce spun medicii. Nu ţin cont de zvonuri, atunci când e în joc viaţa mea. Şi vedeţi, boala nu ţine cont de nimeni. Nici măcar de persoanele cu notorietate', a declarat o reşiţeancă, la ieşirea din cabinetul medicului de familie, unde s-a vaccinat.
'Dacă în decembrie am vaccinat doar cinci persoane, în ultima săptămână, am vaccinat, deja, peste 100 de persoane', a declarat, pentru AGERPRES, Rita Mangea, medic de familie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Covasna: Două centre de vaccinare împotriva gripei noi, deschise la Sfântu Gheorghe Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) a judeţului Covasna a anunţat, marţi, deschiderea a două centre de vaccinare împotriva gripei noi în municipiul Sfântu Gheorghe.
Mureş: Cele opt centre de vaccinare împotriva virusului AH1N1 au fost închise Târgu Mureş, 27 ian /Agerpres/ - Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mureş a decis închiderea celor opt centre de vaccinare împotriva virusului pandemic ca urmare a adresabilităţii populaţiei extrem de reduse din ultima săptămână.
Brăila: Centru de vaccinare împotriva gripei noi la Spitalul Judeţean Un centru de vaccinare împotriva gripei AH1N1 va funcţiona, începând de luni, 11 ianuarie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru persoanele neasigurate sau cele care nu sunt înscrise la un medic de familie.
Caraş-Severin: Creşte numărul celor care se vaccinează împotriva AH1N1 De la începutul campaniei şi până în prezent, în judeţul Caraş-Severin s-au imunizat cu vaccinul AH1N1 3.300 de persoane, din care, 1.300 doar în ultimele două zile.
Caraş-Severin: Comuna Caraşova a rămas fără medic de familie, dar şi fără dispensar Locuitorii comunei Caraşova au rămas, de la începutul anului fără doctor, dar şi fără dispensar, după ce singurul medic de familie ce a activat aici a renunţat la contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin şi a închis dispensarul, imobil aflat în proprietatea sa.
Constanţa: Nouă centre de vaccinare înfiinţate în judeţ Constanţa, 11 ian /Agerpres/ - Nouă centre de vaccinare împotriva gripei A/H1N1 sunt deschise, de luni, în unităţile sanitare din judeţul Constanţa, în special pentru persoanele neasigurate şi cele care nu au medic de familie.