Cele mai citite
 


Precizări privind cele două cazuri medicale din Prahova
miercuri, 13 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministerul Sănătăţii precizează, marţi, într-un comunicat, că cele două cazuri medicale din judeţul Prahova nu au legătură cu vaccinarea împotriva virusului A/H1N1.
Primul caz este cel al unei femei în vârstă de 61 de ani care a decedat în noaptea de 7 ianuarie. Aceasta avea multiple probleme cardiace, respectiv insuficienţă cardiacă congestivă grad 3. Aceasta era programată în luna februarie, la Institutul Fundeni din Capitală, pentru o operaţie de protezare pe cord deschis.
Conform dosarului medical, decesul femeii nu are legătură cu faptul că aceasta s-a vaccinat împotriva virusului A/H1N1.
În cel de-al doilea caz, este vorba despre o femeie în vârstă de 68 de ani, care se află internată la Spitalul Judeţean Ploieşti în coma diabetică. Ea este bolnavă cronic, suferă de mai mult timp de diabet şi s-a imunizat, pe 18 noiembrie 2009, împotriva gripei sezoniere.
Starea actuală a pacientei nu are legătură cu vaccinarea antigripală.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Doar 15% dintre liceeni s-au vaccinat împotriva virusului A/H1N1 Cu doar două zile înaintea finalizării primei etape din calendarul de imunizarea a populaţiei împotriva virusului A/H1N1, doar 15% dintre liceeni au acceptat vaccinarea, potrivit datelor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică Prahova.
Prahova: Anchetă internă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, în paralel cu cea a Ministerul Sănătăţii Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti a demarat o anchetă care se desfăşoară în paralel cu cea dispusă, marţi, de ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, în urma declaraţiilor unui medic primar de chirurgie generală apărute în presă privind condiţiile în care se desfăşoară activitatea...
Prahova: Comisia de la Ministerul Sănătăţii a ajuns pentru anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti Comisia de la Ministerul Sănătăţii care va efectua o anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti a ajuns miercuri la această unitate sanitară, controlul urmând să se desfăşoare pe parcursul a trei zile.
UPDATE Prahova: Bărbat decedat după ce a căzut de la etajul al patrulea al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti Un bărbat de 51 de ani care era internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Ploieşti a decedat, miercuri dimineaţă, după ce a căzut de la etajul al patrulea al clădirii.
Vaccinarea a fost extinsă la persoanele peste 16 ani Ministerul Sănătăţii a extins, începând de luni, campania de vaccinare a populaţiei împotriva virusului A/H1N1, a anunţat prof. dr. Adrian Streinu Cercel, marţi, într-o conferinţă de presă.
Prahova: Activitatea într-o clădire a SJU Ploieşti va fi suspendată în urma anchetei Ministerului Sănătăţii Activitatea într-o clădire a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti în care funcţionează trei secţii va fi suspendată în urma anchetei pe care Ministerul Sănătăţii a desfăşurat-o la cea mai mare unitate sanitară din judeţ.