Cele mai citite
 


Călăraşi: Peste 7.000 de persoane vaccinate împotriva gripei noi
joi, 14 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ 7.080 persoane au fost vaccinate cu vaccin gripal pandemic la nivelul judeţului Călăraşi, a precizat, miercuri, medicul epidemiolog, Camelia Truică.
Potrivit acesteia, numărul celor care se vaccinează împotriva gripei cu virus A/H1N1 este în creştere.

În judeţul Călăraşi, până la această dată, nu s-a înregistrat niciun deces confirmat cauzat de gripa nouă, iar numărul total de cazuri de îmbolnăvire cu A/H1N1 confirmate de laborator a ajuns la 101.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Călăraşi: Un nou caz de gripă nouă Un nou caz de gripă cu virus A/H1N1 pandemic s-a confirmat în judeţul Călăraşi, a declarat vineri, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog Camelia Truică.
Călăraşi: Peste 21.000 de persoane vaccinate împotriva gripei A/H1N1 Un număr de 21.723 persoane au fost vaccinate cu vaccin gripal pandemic la nivelul judeţului Călăraşi, a precizat miercuri medicul epidemiolog Camelia Truică.
Călăraşi: Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 Călăraşi, 17 ian /Agerpres/ - Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate în judeţul Călăraşi, a declarat duminică, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog Camelia Truică.
Călăraşi: Peste 29.000 de persoane au fost vaccinate împotriva gripei pandemice Un număr de 29.404 persoane au fost vaccinate până în prezent împotriva gripei pandemice în judeţul Călăraşi.
Călăraşi: O nouă suplimentare a dozelor de vaccin pandemic Călăraşi, 12 ian /Agerpres/ - Noi doze de vaccin gripal pandemic au ajuns marţi la Călăraşi.
Călăraşi: Al cincilea caz de gripă tip B din judeţ, confirmat la un copil Călăraşi, 8 mar /Agerpres/ - Al cincilea caz de gripă tip B la nivelul judeţului în acest sezon a fost confirmat la un copil care se află în colectivitate, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică, medicul epidemiolog Camelia Truică.