Cele mai citite
 


Ion Bazac: Medicii de familie vor fi finanţaţi corespunzător
vineri, 13 februarie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Bucureşti, 13 feb /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Ion Bazac a luat act de îngrijorarea medicilor de familie privind veniturile acestora în anul 2009, se arată într-un comunicat remis presei

"Avem soluţii pentru compensarea finanţării medicilor de familie. Voi recompensa performanţa în asistenţa medicală primară prin corelarea veniturilor medicului de familie cu volumul şi calitatea serviciilor medicale furnizate. Există deja două programe naţionale, screeningul de cancer de col uterin şi cel de prevenţie al bolilor cardiovasculare, pe care le vom derula cu medicii de familie", a declarat ministrul Bazac.

Ministerul Sănătăţii, împreună cu Casa Naţională de Sănătate, în urma unor analize punctuale, au identificat soluţiile necesare, astfel încât influenţa bugetului Sănătăţii pe 2009 să aibă un impact minim asupra cabinetului medicului de familie, se mai arată în document. AGERPRES/ (Cornelia Stanciu)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII ÎN JUDEŢE Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Corespondenţi în săptămâna 9-13 mai
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII - BUCUREŞTI Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Bucureşti în săptămâna 11 - 15 iulie:
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII - BUCUREŞTI Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Bucureşti în săptămâna 9 - 13 mai:
Bani mai puţini pentru servicii medicale Alexandria, 13 mai /Agerpres/ - Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a încheiat cu furnizorii de servicii medicale din judeţ 470 de contracte pentru 2009, un an în care bugetul total administrat de această instituţie reprezintă 81,60 la sută în comparaţie cu banii gestionaţi în 2008.
Casa de Pensii Bucureşti primeşte cereri pentru bilete de tratament Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Casa de Pensii a Municipiului Bucureşti primeşte, în această perioadă, cereri de acordarea biletelor de tratament pentru acest an.
Iniţiativă legislativă pentru fonduri pentru sănătate Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Un Comitet de Iniţiativă Legislativă Cetăţenească a început strângerea de semnături de la pacienţi pentru creşterea fondurilor alocate sănătăţii.