Cele mai citite
 


Viceprimarul municipiului Galaţi are gripă nouă
joi, 14 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Viceprimarul municipiului Galaţi, Nicuşor Ciumacenco, a anunţat, miercuri, că a primit de la Institutul 'Matei Balş' din Bucureşti confirmarea faptului că este bolnav de gripă nouă.
'Din cauza faptului că aveam suspiciuni în acest sens încă de la finalul săptămânii trecute, am decis să rămân de vineri la domiciliu, sub tratament. În prezent, starea mea de sănătate este una relativ bună dar, din respect faţă de colegii din primărie şi faţă de toate persoanele cu care aş putea intra în contact, am decis să nu mă prezint la serviciu până la însănătoşirea deplină, pentru a nu risca să transmit boala şi altor oameni', a declarat Ciumacenco.

Viceprimarul a precizat că din cauza programului încărcat din ultimele luni nu a avut timp să se vaccineze.

'Pe lângă treburile municipalităţii, am fost implicat într-o campanie electorală care s-a încheiat abia de puţin timp iar în ultimele luni, nu am avut o zi liberă nici măcar la sfârşit de săptămână', a spus Ciumacenco.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Primul deces cauzat de gripa nouă La Spitalul Judeţean 'Sf. Apostol Andrei' din Galaţi s-a înregistrat primul caz de deces din acest an cauzat de gripa cu virusul AH1N1, dar s-a primit şi confirmarea infectării cu acest virus a celei de-a treia persoane din judeţ, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică...
Galaţi: Suspiciune de gripă nouă O femeie, de 34 ani, din Tecuci, a fost internată, miercuri, în stare gravă, în secţia Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei" din Galaţi, cu sindrom respirator acut, afecţiune provocată de un virus gripal agresiv, posibil chiar cel al gripei noi A/H1N1, a declarat,...
Două cazuri de gripă nouă în şcoli din Bucureşti şi Iaşi Două cazuri de gripă nouă au fost înregistrate în şcoli din Bucureşti şi Iaşi, informează joi Ministerul Sănătăţii.
R. Bacruban ('Matei Balş'): Vaccinarea - singura modalitate de prevenţie în gripa nouă Vaccinarea împotriva gripei pandemice este singura modalitate de prevenţie, a declarat, pentru AGERPRES, dr. Rodica Bacruban, de la Institutul de Boli Infecţioase 'Matei Balş' din Bucureşti.
Galaţi: Şeful ISJ s-a vaccinat cu public Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Galaţi, Doruleţ Resmeriţă, s-a vaccinat împotriva virusului A/H1N1 vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, pentru a?da?un exemplu elevilor şi profesorilor, care nu se înghesuie la campania de vaccinare.
Alte 56 de cazuri de gripă nouă şi trei decese înregistrate în România Încă 56 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1 şi trei decese au fost confirmate în ultimele 24 de ore, a anunţat Ministerul Sănătăţii.