Cele mai citite
 


Vrancea: Peste 10.000 de vrânceni vaccinaţi împotriva gripei AH1N1
miercuri, 13 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Focşani, 13 ian /Agerpres/ - Peste 10.000 de vrânceni s-au vaccinat împotriva virusului AH1N1 de la începutul campaniei de vaccinare, informează Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vrancea.
Doar miercuri s-au vaccinat, în tot judeţul, 150 de persoane, în condiţiile în care medicii de familie au fost aprovizionaţi cu dozele de vaccin necesare, iar multe persoane se adresează direct acestora.
'Doctorii de familie au primit deja dozele de vaccin şi vaccinarea se face şi la cabinet. Cred că foarte multe persoane merg deja să se vaccineze acolo, ceea ce este un lucru bun', a declarat medicul Marina Maiorov, directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică.
De la sfârşitul acestei luni se va începe vaccinarea şi în rândul elevilor care au vârsta cuprinsă între 6 şi 16 ani, categorie care iniţial nu a fost inclusă la vaccinare. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: 130 de persoane s-au vaccinat împotriva AH1N1, vineri Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vrancea riscă să rămână fără stocul de vaccin împotriva gripei AH1N1 din cauza solicitărilor din ultimele zile.
Vrancea: Trei cazuri de gripă porcină, confirmate în judeţ Trei cazuri de gripă porcină AH1N1, semnalate la bolnavi din municipiul Focşani , oraşul Odobeşti şi comuna Baloteşti, au fost confirmate, luni, de conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea.
Vrancea: Peste 400 de persoane s-au vaccinat luni împotriva gripei noi Focşani, 11 ian /Agerpres/ - Mai mult de 400 de persoane s-au vaccinat luni, în judeţul Vrancea, împotriva gripei pandemice.
Olt: Începe vaccinarea antigripală; peste 2.000 de pacienţi cu viroze şi pneumoni Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Olt va primi în această săptămână 18.000 de doze de vaccin antigripal şi medicii de familie pot începe campania de vaccinare pentru acest sezon rece, au anunţat marţi reprezentanţii instituţiei.
Vrancea: Cinci cazuri de gripă cu virusul AH1N1 Medicii au confirmat cinci cazuri noi de gripă tip AH1N1 în judeţul Vrancea, informează luni Direcţia de Sănătate Publică (DSP).
Vrancea: Campania de vaccinare nu a început Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vrancea nu a achiziţionat, până la această dată, dozele de vaccin antigripal necesare pentru campania din această iarnă.