Cele mai citite
 


Călăraşi: Primul deces din cauza gripei noi în judeţ
vineri, 15 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un adult din judeţul Călăraşi, care se afla internat la Spitalul de Boli Infecţioase 'Prof. Dr. Matei Balş', a decedat din cauza gripei cu virus pandemic A/H1N1 a declarat joi, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog Camelia Truică.
De asemenea, în judeţ au fost confirmate joi două noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic, la un copil şi la un adult, din localităţi diferite.

Potrivit acesteia, copilul se află internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumo-ftiziologie 'Dr. Victor Babeş', iar adultul se află la domiciliu sub supraveghere medicală.

Numărul total de cazuri de gripă nouă confirmate, în judeţul Călăraşi, a ajuns la 104.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Călăraşi: Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate în judeţul Călăraşi, a declarat miercuri pentru AGERPRES medicul epidemiolog Camelia Truică.
Călăraşi: Opt noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 Călăraşi, 17 dec / Agerpres/ - Opt noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic s-au confirmat la nivelul judeţului Călăraşi, a declarat joi, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog Camelia Truică.
Călăraşi: Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 Călăraşi, 17 ian /Agerpres/ - Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate în judeţul Călăraşi, a declarat duminică, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog Camelia Truică.
Călăraşi: Zece noi cazuri confirmate de gripă cu virus A/H1N1 Călăraşi, 15 dec /Agerpres/ - Zece noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate în judeţul Călăraşi, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog Camelia Truică.
MS: 4 cazuri noi cu gripă nouă şi un deces, în ultimele 24 de ore Bucureşti, 5 feb /Agerpres/ - Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate în ultimele 24 de ore şi s-a înregistrat 1 deces, a informat, vineri, Ministerul Sănătăţii.
Călăraşi: Două noi cazuri confirmate de gripă A/H1N1 Două noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, la un adult şi un copil, ambii din mediul rural, a declarat pentru AGERPRES medicul epidemiolog Camelia Truică.