Cele mai citite
 


Timiş: Şoferul unui microbuz a făcut infarct la volan
vineri, 15 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şoferul unui microbuz de transport de persoane a făcut, joi, un infarct la volan, după care a intrat pe contrasens şi a accidentat o maşină de transport de valori, între localităţile Giarmata şi Pişchia, transmite corespondentul AGERPRES.
Acesta urma să transport 12 muncitori, de la Zăbrani la Timişoara.
Potrivit echipajului SMURD, sosit la faţa locului, bărbatul de 51 de ani este în moarte clinică, fără şanse mari de supravieţuire, ca urmare a infarctului de miocard.
În vehiculul blindat se aflau patru pasageri, dar au scăpat nevătămaţi, şoferul acestuia reuşind să controleze maşina şi să atenueze impactul frontal, produs într-o curbă, în ultimul moment. Microbuzul s-a răsturnat şi s-a oprit în şanţ.
La locul accidentului au sosit patru ambulanţe şi echipaje SMURD, care au acordat primul ajutor răniţilor şi au transportat victima la spital.
Reprezentanţii firmei de transport la care lucra victima spun că bărbatul avea vechime foarte mare în muncă şi susţin că angajatul lor era cu analizele la zi şi că nu figura cu afecţiuni cardiace în evidenţele medicale.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş:Institutul de Cardiologie şi-a întrerupt activitatea chirurgicală din cauza lipsei de materiale Clinica de Chirurgie Cardiacă din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare (IBCV) Timişoara şi-a întrerupt activitatea chirurgicală, ca urmare a lipsei de materiale sanitare şi medicamente, iar pacienţii cu infarct sunt în pericol de moarte, a anunţat, luni, prof. univ. dr. Marian Gaşpar, şeful Secţiei...
Timiş: Liderul 'ŞuiePaparude' va fi transferat la un spital din Bucureşti, cu un avion SMURD Mihai Câmpineanu, liderul trupei 'Şuie Paparude' va fi transferat la un spital din Bucureşti cu un avion SMURD, a declarat vineri, pentru AGERPRES, dr. Mihai Grecu, şeful Unităţii Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Timişoara.
Timiş: Medicii au reuşit să salveze o femeie cu fractură cervicală Chirurgii de la Clinica de Politraumatologie (Casa Austria) din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara au salvat o femeie care suferise o gravă fractură de coloană cervicală, în urma unui accident, şansa de supravieţuire în astfel de situaţii fiind de un caz la mie, la nivel mondial.
Timiş: Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Judeţean, modernizată după o investiţie de aproape 150.000 de euro Proiectul de renovare şi modernizare a Clinicii de Chirurgie Vasculară a Spitalului Judeţean Timişoara s-a finalizat, după o investiţie totală de aproape 150.000 de euro, din care 55.000 de euro au fost alocaţi de Consiliul Judeţean Timişoara, diferenţa fiind acoperită din donaţii şi sponsorizări de...
Timiş: Clinica de Oftalmologie din Timişoara ar putea intra în reparaţii Clinica de Oftalmologie, ridicată pe rămăşiţele unei foste mănăstiri în urmă cu aproape trei veacuri, ar putea intra în reparaţii, pentru că reprezintă un real pericol pentru pacienţi.
Timiş: Cel mai tânăr pacient operat în Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Judeţean a avut 4 ani Cel mai tânăr pacient care a fost operat în Clinica de Chirurgie Vasculară (CCV) a Spitalului Judeţean Timişoara a avut patru ani, iar cel mai vârstnic 97 de ani, a declarat joi, pentru AGERPRES, prof. univ. dr. Mihai Ionac, şeful Clinicii.