Cele mai citite
 


Botoşani: Preşedintele CJ atacă în instanţă externalizarea Laboratorului Spitalului Judeţean
vineri, 15 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Mihai Ţâbuleac, va ataca în instanţă contractul de asociaţiune încheiat între Spitalul Judeţean 'Mavromati' şi societatea comercială Sanoped din Prahova.
El a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că a analizat prevederile contractului privind externalizarea Laboratorului de analize al Spitalului Judeţean şi a ajuns la concluzia că aceasta a fost încheiat fără respectarea legii.
'Noi suntem cei care trebuie să veghem ca patrimoniul judeţului să se folosească în conformitate cu legea şi în mod eficient. De aceea, consider că acest contract a fost încheiat cu nerespectarea Legii privind achiziţiile publice şi cu păgubirea domeniului public al judeţului', a afirmat Ţâbuleac.
Şeful CJ va cere instanţei rezilierea contractului şi obligarea firmei din Prahova să plătească chirie pe perioada cât contractul va fi în vigoare.
Zeci de angajaţi ai Laboratorului de analize medicale al Spitalului Judeţean au protestat, marţi, în semn de nemulţumire faţă de decizia conducerii unităţii de a externaliza laboratorul. Cadrele medicale şi laboranţii au întrerupt activitatea, după ce au fost anuntaţi de managerul spitalului, Cornel Enache, că activitatea de analize medicale de laborator va fi preluată de firma Sanomed.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Protest la Spitalul Judeţean 'Mavromati' Zeci de angajaţi ai Laboratorului de analize medicale al Spitalului judeţean 'Mavromati' din Botoşani au protestat, marţi, în semn de nemulţumire faţă de decizia conducerii unităţii de a externaliza laboratorul. Lucrătorii laboratorului au întrerupt activitatea, după ce au fost anunţaţi că activitatea...
Botoşani: Spitalul Judeţean 'Mavromati' a rămas fără vaccin antirabic Spitalul Judeţean 'Mavromati' Botoşani a epuizat rezervele de doze de vaccin antirabic, ca urmare a numărului mare de pacienţi muşcaţi de câini, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, managerul unităţii, medicul Cornel Enache.
Botoşani: Spitalul Judeţean "Mavromati" aşteaptă aprobarea noii structuri organizatorice după comasare Noua structură organizatorică a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati" din Botoşani, rezultată din comasarea cu Spitalul de Copii, Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie şi Spitalul de Psihiatrie, nu a fost aprobată de Ministerul Sănătăţii, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele...
Botoşani: Spitalul Judeţean 'Mavromati' va fi reabilitat cu 36 milioane de lei Consiliul Judeţean (CJ) Botoşani a finalizat procedura de licitaţie pentru atribuirea lucrărilor de modernizare a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati", a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ, Mihai Ţâbuleac.
Botoşani: Proteste la Spitalul Judeţean "Mavromati" faţă de respingerea comasării Aproximativ 100 de cadre medicale şi pacienţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati" Botoşani au protestat, joi dimineaţă, în faţa unităţii, în semn de nemulţumire faţă de decizia autorităţilor judeţene de a refuza comasarea spitalelor din judeţ.
Botoşani: Anchetă la Spitalul Judeţean Mavromati după ce un medic a acuzat asistentele şi infirmierele de incompetenţă Managerul general al Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati", Viorel Iliuţă, a dispus, sâmbătă, declanşarea unei anchete administrative, după ce un medic neonatolog de pe Secţia de obstretică-ginecologie a sesizat lipsa de competenţă a unor asistenţi medicali.