Cele mai citite
 


Vaslui: Nou caz de gripă cu AH1N1
vineri, 15 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Institutul Cantacuzino Bucureşti a confirmat joi un nou caz de îmbolnăvire cu virusul AH1N1 la o persoană din judeţul Vaslui.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vaslui, este vorba despre un bărbat în vârstă de 48 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ.
'În judeţul Vaslui numărul cazurilor confirmate cu gripă AH1N1 a ajuns la 77', a precizat Mihaela Vlada, purtătorul de cuvânt al DSP.
Ea a menţionat că în ultimele zile numărul persoanele care au solicitat vaccinarea împotriva gripei pandemice a crescut semnificativ.
În judeţul Vaslui au fost înfiinţate trei centre pentru vaccinarea împotriva gripei noi iar autorităţile sanitare au solicitat suplimentarea dozelor de vaccin. Până la această dată, în judeţ au fost distribuite 26.900 de doze de vaccin.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Caz nou de gripă AH1N1 Un nou caz de îmbolnăvire cu virusul AH1N1 a fost confirmat, luni, de autorităţile sanitare vasluiene.
Aproximativ 13.000 de doze de vaccin împotriva virusului AH1N1, expirate în depozitele DSP Vaslui Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui are pe stoc aproximativ 13.000 de doze de vaccin împotriva virusului AH1N1 care au expirat în cursul lunii septembrie 2010.
Vaslui: Creşte numărul cazurilor de gripă nouă Institutul Cantacuzino a confirmat miercuri încă două cazuri de infectare cu virusul A/H1N1, în municipiul Bârlad, din grupa de vârstă 19-28 ani, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vaslui.
Bistriţa-Năsăud: Trei cazuri de gripă AH1N1 au fost confirmate în judeţ Bistriţa, 25 ian /Agerpres/ - Trei dintre cei cinci bistriţeni diagnosticaţi săptămâna trecută cu gripă au contractat virusul AH1N1, potrivit unui comunicat de presă postat marţi pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bistriţa-Năsăud, unul dintre pacienţi fiind un băiat de opt ani.
Dâmboviţa: Încă două cazuri de gripă AH1N1 în perioada 1-7 februarie Două cazuri de gripă din tip AH1N1 s-au înregistrat în perioada 1-7 februarie la nivelul judeţului Dâmboviţa, iar pentru alţi patru pacienţi cu simptome se aşteaptă rezultatul analizelor, se arată într-un comunicat al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Dâmboviţa, remis marţi AGERPRES.
Numărul cazurilor cu gripă pandemică se apropie de 7.000 În ultimele 24 de ore au fost confirmate 123 de cazuri de gripă cu virusul AH1N1 şi un deces, informează Ministerul Sănătăţii într-un comunicat remis marţi AGERPRES.