Cele mai citite
 


Alvogen se extinde pe piaţa farmaceutică din România
vineri, 15 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Compania farmaceutică multinaţională Alvogen, cu sediul central în Statele Unite, a anunţat, joi, că şi-a extins operaţiunile în estul Europei, deschizând o nouă bază în Bucureşti, se arată într-un comunicat de presă al companiei.
Alvogen România se va concentra pe vânzări şi pe marketing, pentru a susţine noile produse ce vor fi lansate în 2010.
'Considerăm că există mari oportunităţi pentru afaceri în Europa de Est, iar crearea Alvogen România se conformează strategiei noastre de dezvoltare. Prin produsele noastre, portofoliul de achiziţii şi parteneriatele strategice, sperăm să ne construim o prezenţă puternică pe piaţă', a declarat preşedintele Alvogen, Robert Wessman, fostul director executiv al companiei Actavis, una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume.
Alvogen Romania va fi condusă de Laurentiu Scheusan, expert cunoscut pe piaţa farmaceutică din România, care a administrat înainte operaţiunile locale ale companiei Actavis.
Ca director administrativ al Alvogen România, Laurentiu Scheusan va avea în subordine 60 de angajaţi, care au experienţă în industria farmaceutică locală.
Piaţa farmaceutică din România înregistrează vânzări anuale în valoare de trei miliarde de dolari, iar Alvogen consideră că acest segment de piaţă va cunoaşte o creştere puternică, pe măsura îmbunătăţirii sistemului sănătăţii din România.
'În următorii cinci ani, dorim să devenim una din companiile farmaceutice de vârf din România, în baza reputaţiei noastre privind produsele şi serviciile de înaltă calitate', a declarat directorul executiv al Alvogen, Doug Drysdale.
Alvogen este o companie farmaceutică multinaţională, care se bazează pe produse generice complexe.
Alvogen doreşte să devină o companie de produse generice next-generation printr-o selecţie atentă de produse, parteneri de afaceri şi pieţe.
Compania are peste 130 de produse faramaceutice în dezvoltare şi în curs de omologare, multe dintre acestea urmând a fi lansate în 2010.
Portofoliul de produse este foarte variat şi se adresează oncologiei, cardiologiei, domeniului bolilor respiratorii, neurologiei şi gastroenterologiei.
Cu o vechime de peste 100 de ani, Alvogen deţine baze în Asia, Europa şi America de Nord.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Marile companii farmaceutice fac testări clinice în ţări cu lacune în legislaţie, printre care şi România Marile companii farmaceutice conduc numeroase experimente clinice în străinătate, în ţări în care reglementările în domeniu sunt practic inexistente şi unde agenţia guvernamentală a SUA de protecţie a consumatorului, Food and Drug Administration /FDA/, nu ajunge, iar 'greşelile' sunt închise în mormintele...
Ernst & Young:Piaţa farmaceutică din România nu a rezolvat problemele din trecut, iar sistemul este subfinanţat Piaţa farmaceutică din România nu şi-a rezolvat încă problemele din trecut, pentru a proiecta modalităţi noi de dezvoltare a business-ului în anii care urmează, sistemul este subfinanţat, iar companii mari şi interesante pentru achiziţii nu prea au rămas în acest sector, afirmă Bogdan Ţenu, Senior Manager...
Marile companii farmaceutice trebuie să se extindă pe pieţele emergente, potrivit unui studiu Principalii producători de medicamente trebuie să acţioneze rapid pentru a se adapta noii ordini mondiale în care unele dintre pieţele emergente par hotărâte să detroneze unele dintre pieţele naţionale în ceea ce priveşte vânzarea de produse farmaceutice, avertizează un raport dat publicităţii marţi...
PwC: companiile farmaceutice din România, preocupate de distribuţia directă a medicamentelor Bucureşti, 1 mar /Agerpres/ - Companiile farmaceutice din România devin tot mai preocupate de identificarea unor modele de distribuţie directă a medicamentelor către farmacii, se arată într-un studiu realizat de PricewaterhouseCoopers, intitulat 'Pharma 2020: Supplying the future. Which path will you...
O dublă competenţă ce răspunde noilor provocări din domeniul sănătăţii, particularitatea caracteristică a grupului INNOTHERA Interviu acordat de: Dr. Viorel Văcaru, Director medical şi reglementări în domeniul farmaceutic Laboratoire Innotech International, Reprezentanţa pentru România Parte a Grupului Innothera
World Vision România lansează, în parteneriat cu MSD România, proiectul ”Mame pentru viaţă. Viaţă pentru mame”, cu scopul reducerii mortalităţii materne în ţara noastră Fundaţia World Vision România, împreună cu compania farmaceutică Merck Sharp and Dohme (MSD) România, demarează un amplu program de reducere a mortalităţii materne din ţara noastră, ca parte a iniţiativei globale MSD for Mothers, cu obiectivul ca nicio mamă să nu mai moară dând viaţă.