Cele mai citite
 


Olt: O gravidă cu gripă nouă a născut un copil sănătos
vineri, 15 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie de 18 ani bolnavă de gripă nouă a adus pe lume joi un copil sănătos, gravida născând fără probleme şi fiind în curs de vindecare, cu o evoluţie bună.
Directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Olt, Marinela Madan, a explicat că femeia a fost internată săptămâna trecută la spitalul din Slatina şi joi a adus pe lume o fetiţă sănătoasă.
Madan a mai spus că joi au fost confirmate încă cinci cazuri de îmbolnăvire cu gripă nouă dar este vorba de cazuri mai uşoare, fără complicaţii.
Joi a fost epuizat şi stocul de vaccinuri împotriva gripei noi şi centrul de vaccinare de la Slatina a fost închis din acest motiv, pentru a doua oară în săptămâna în curs, după ce marţi s-a întâmplat acelaşi lucru ca urmare a terminării dozelor de vaccin.
Până acum în judeţul Olt au fost distribuite 42.000 de doze de vaccin, au fost înregistrate cinci decese din cauza gripei noi şi 65 de cazuri de îmbolnăvire cu acest virus.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Arad: Alte patru cazuri de gripă nouă, confirmate în judeţ Alte patru cazuri de îmbolnăvire de gripă nouă cu AH1N1 au fost confirmate marţi în judeţul Arad, astfel că numărul total a ajuns la 96, în ultimele şapte zile fiind înregistrate 15 cazuri noi de îmbolnăvire.
Botoşani: Gravidă cu gripă nouă, transferată în stare gravă la Iaşi O tânără de 24 de ani din Botoşani, însărcinată în luna a şasea, diagnosticată cu gripă nouă, a fost transferată, luni, în stare gravă la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, a declarat directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică, medicul Gheorghe Apetroaie.
Covasna: Două centre de vaccinare împotriva gripei noi, deschise la Sfântu Gheorghe Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) a judeţului Covasna a anunţat, marţi, deschiderea a două centre de vaccinare împotriva gripei noi în municipiul Sfântu Gheorghe.
Brăila: Centru de vaccinare împotriva gripei noi la Spitalul Judeţean Un centru de vaccinare împotriva gripei AH1N1 va funcţiona, începând de luni, 11 ianuarie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru persoanele neasigurate sau cele care nu sunt înscrise la un medic de familie.
Covasna: Direcţia Sanitară, nemulţumită de campania de vaccinare împotriva gripei noi Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Covasna este nemulţumită de modul în care medicii din judeţ s-au implicat în campania de vaccinare împotriva gripei noi, dar şi de faptul că, până în prezent, doar aproximativ 11.000 de localnici şi-au administrat vaccinul împotriva virusului AH1N1, informează...
Brăila: Complicaţii apărute la un caz de gripă nouă O femeie de 55 de ani din Brăila, diagnosticată cu gripă nouă, a fost internată trei zile la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, deoarece prezenta complicaţii medicale.