Cele mai citite
 


Satu Mare: Circa 1.000 de persoane se vaccinează zilnic împotriva gripei noi
vineri, 15 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ 1.000 de sătmăreni s-au vaccinat zilnic împotriva virusului AH1N1 în ultima săptămână.
Potrivit doctorului Lidia Tămaş, epidemiolog în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Satu Mare, în ultima săptămână s-au vaccinat 7.600 de persoane. Astfel, numărul celor care au făcut vaccinul împotriva virusului gripei noi a crescut faţă de raportările de săptămâna trecută, când erau doar 1.700 de persoane. În total la nivelul judeţului şi-au administrat vaccinul 9.300 de persoane.
Majoritatea celor care îşi fac vaccinul au peste 30 de ani, iar această creştere se datorează în afară de campania mediatică intensă din ultima vreme şi faptului că oamenii şi-au reluat activitatea după trecerea sărbătorilor de iarnă.
În judeţul Satu Mare nu există niciun caz confirmat de gripă nouă, fiind doar trei suspecţi, ale căror rezultate sunt aşteptate de la o clinică specializată din Bucureşti.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Primul caz de gripă nouă înregistrat în judeţ Primul caz de gripă nouă în judeţul Satu Mare a fost înregistrat la un bărbat de 37 de ani dintr-o comună.
Satu Mare: Un copil de un an a murit din cauza gripei noi Un copil de un an şi două luni din judeţul Satu Mare a murit la o clinică din Cluj infectat cu AH1N1 iar un bărbat de 36 de ani se află internat la secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean (SJ) Satu Mare.
Teleorman: Continuă vaccinarea împotriva gripei noi Alexandria, 25 ian /Agerpres/ - Ultimul caz de gripă nouă în judeţul Teleorman este un bărbat, cadru sanitar care a vaccinat mai multe persoane fără a apela el însuşi la această formă de imunizare.
Peste o sută de cazuri de gripă nouă în judeţul Arad În judeţul Arad au fost confirmate joi, alte cinci cazuri de îmbolnăvire de gripă nouă AH1N1, astfel că numărul total al cazurilor a ajuns la 101, în ultimele şapte zile fiind înregistrate 15 cazuri noi de îmbolnăvire.
Covasna: Direcţia Sanitară, nemulţumită de campania de vaccinare împotriva gripei noi Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Covasna este nemulţumită de modul în care medicii din judeţ s-au implicat în campania de vaccinare împotriva gripei noi, dar şi de faptul că, până în prezent, doar aproximativ 11.000 de localnici şi-au administrat vaccinul împotriva virusului AH1N1, informează...
Covasna: Două centre de vaccinare împotriva gripei noi, deschise la Sfântu Gheorghe Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) a judeţului Covasna a anunţat, marţi, deschiderea a două centre de vaccinare împotriva gripei noi în municipiul Sfântu Gheorghe.