Cele mai citite
 


Caraş-Severin: Creşte numărul celor care se vaccinează împotriva AH1N1
vineri, 15 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
De la începutul campaniei şi până în prezent, în judeţul Caraş-Severin s-au imunizat cu vaccinul AH1N1 3.300 de persoane, din care, 1.300 doar în ultimele două zile.
În ultimele 24 de ore, încă un caz de gripă nouă a fost confirmat în Caraş-Severin, la o persoană în vârstă de 27 de ani, care a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa.
La centrul special de vaccinare înfiinţat la Spitalul Judeţean Reşiţa, secţia de boli infecţioase s-au imunizat, până astăzi, aproape 30 de reşiţeni.
Din vara anului trecut şi până acum, în Caraş-Severin au fost confirmate cinci cazuri de gripă nouă, din care, unul s-a soldat cu decesul unei femei, în vârstă de 41 de ani.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MS: Încă 29 de cazuri de gripă nouă în ţară Încă 29 cazuri noi de gripă AH1N1 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, informează Ministerul Sănătăţii, într-un comunicat remis sâmbătă.
Caraş-Severin: Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa scoate la concurs peste 20 de posturi pentru Secţia Chirurgie Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Reşiţa scoate la concurs, în această lună, 22 de posturi de asistenţi medicali, infirmiere, îngrijitoare, brancardieri şi statistician medical pentru Secţia de Chirurgie, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul medical al instituţiei, Jaro Marşalic...
Caraş-Severin: Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa a primit 14 lămpi cu ultraviolete, de ultimă generaţie Secţia de Pneumologie şi Dispensarul TBC din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa au devenit mai sigure pentru pacienţi, dar şi pentru personalul medical, odată cu instalarea a 14 lămpi cu ultraviolete de ultimă generaţie, care au rolul de a distruge bacteriile dăunătoare, scăzând astfel riscul...
Două cazuri de gripă nouă în şcoli din Bucureşti şi Iaşi Două cazuri de gripă nouă au fost înregistrate în şcoli din Bucureşti şi Iaşi, informează joi Ministerul Sănătăţii.
Caraş-Severin: Niciun caz de gripă nouă în judeţ La nivelul judeţului Caraş-Severin nu s-a înregistrat niciun caz de gripă nouă, ceea ce înseamnă că nicio persoană nu a fost înregistrată cu virusul AH1N1, a declarat luni, pentru AGERPRES, Dragoş Luca, directorul Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică.
Caraş-Severin: Secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă a primit mobilier şi aparatură medicală Secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa beneficiază de mobilier nou şi două injectomate noi pentru tratamentul copiilor, donate de Clubul Lions Onix Reşiţa.