Cele mai citite
 


Buzău: Patru noi cazuri de gripă AN1H1
vineri, 15 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Patru noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate joi la Buzău, numărul total al îmbolnăvirilor în judeţ ajungând la 154.
Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, dr. Venera Acsinte, a declarat pentru AGERPRES că este vorba despre patru adulţi, din afara comunităţilor şcolare.
Potrivit sursei citate, populaţia continuă să se vaccineze, iar la Buzău a ajuns şi a treia tranşă de vaccinuri, fiind vorba de încă 5.000 de doze, după ce anterior s-au primit 18.650 de doze, respectiv 10.000 de doze.
La Buzău au fost confirmate 154 de cazuri de gripă AN1H1, înregistrându-se un deces.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: 14 noi cazuri de gripă nouă 14 noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate duminică în judeţul Buzău, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând în acest judeţ la 97, potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Buzău.
Buzău: 14 noi cazuri de gripă pandemică Buzău, 5 dec /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore, în judeţul Buzău au fost confirmate alte 14 cazuri de gripă nouă, numărul total ajungând la 46.
Buzău: Şapte noi cazuri de gripă AH1N1 Şapte noi cazuri de gripă AH1N1 au fost confirmate, vineri, în judeţul Buzău, din cele 46 de suspiciuni existente.
Alba: Cinci noi cazuri de gripă nouă confirmate Un copil de doi ani şi un altul de cinci, precum şi trei adulţi, din Alba Iulia, au fost diagnosticaţi, joi, cu gripă nouă, numărul total al îmbolnăvirilor cu virusul A/H1N1 ajungând astfel în judeţul Alba la 50, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba.
Buzău: Şapte noi cazuri de gripă cu AH1N1 Şapte din cele 26 de noi cazuri de gripă cu virus pandemic confirmate în ultimele 24 de ore la nivel naţional sunt din judeţul Buzău.
Buzău: 24 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 La Buzău au fost confirmate miercuri 24 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1, dintre care 9 la preşcolari şi elevi şi o educatoare.