Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Mii de persoane s-au vaccinat în ultimele două zile
vineri, 15 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Târgovişte, 15 ian /Agerpres/ - Circa 6.300 de dâmboviţeni s-au vaccinat împotriva A/H1N1 în ultimele 48 de ore, informează Direcţia de Sănătate Publică (DSP), care a primit o suplimentare de 19.000 de doze de vaccin pandemic.
''Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa a primit în ultimele zile alte două tranşe de vaccin pandemic (în prima tranşă 9.000 de doze, iar în a doua 10.000). Acestea au fost distribuite către medicii de familie şi către centrele de vaccinare. La acest moment, depozitul antiepidemic al DSP mai are pe stoc 3.000 de doze. Numărul persoanelor care s-au vaccinat în ultimele 48 de ore este de 6.300'', se arată într-un comunicat al DSP Dâmboviţa, remis vineri.
La nivelul judeţului funcţionează şapte centre de vaccinare.
Un nou caz de îmbolnăvire cu A/H1N1 a fost confirmat, în ultimele 24 de ore, în Dâmboviţa.
Totalul cazurilor de gripă porcină înregistrate până în acest moment, la nivelul judeţului, a ajuns la aproape 200. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Cerere crescută pentru vaccin pandemic Târgovişte, 8 ian /Agerpres/ - Tot mai mulţi dâmboviţeni sunt interesaţi şi vor să se vaccineze împotriva virusului A/H1N1, în ultimele zile, informează Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Dâmboviţa.
Dâmboviţa: Noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 Cursurile de la mai multe clase ale unor şcoli din Târgovişte şi activitatea la două grupe de grădiniţă din municipiu au fost suspendate, începând de miercuri, pentru şapte zile, după confirmarea de noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul gripal A/H1N1.
Dâmboviţa: DSP a solicitat 91.000 de doze de vaccin antigripal Târgovişte, 29 oct /Agerpres/ - Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Dâmboviţa a solicitat Ministerului Sănătăţii trimiterea în judeţ a peste 91.000 de doze de vaccin antigripal.
Galaţi: Direcţia de Sănătate Publică a primit aproape 11.000 de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi a primit 10.830 de doze de vaccin antigripal din import pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii, a anunţat miercuri, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Liliana Iordăchescu.
Vaslui: DSP a primit o primă tranşă de 7.500 de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui a primit pentru imunizarea antigripală a populaţiei o primă tranşă de 7.500 de doze de vaccin antigripal, distribuirea vaccinului către medicii de familie fiind în curs de desfăşurare.
Dâmboviţa: Alte două cazuri de gripă nouă Târgovişte, 26 ian /Agerpres/ - Două noi cazuri de îmbolnăvire cu A/H1N1 au fost confirmate, marţi, la persoane cu vârsta de 27 şi, respectiv, 55 de ani din Dâmboviţa, informează Direcţia de Sănătate Publică (DSP).