Cele mai citite
 


Buzău: Două centre de vaccinare deschise în week-end
duminică, 17 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Două centre de vaccinare pentru persoanele neasigurate sau pentru călătorii aflaţi în tranzit vor fi deschide în acest sfârşit de săptămână la Buzău şi Râmnicu Sărat.
Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, dr. Horia Banu, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, că ''în numai o săptămână, în cele două centre deschise la sediile Sanepid Buzău şi Râmnicu Sărat s-au vaccinat aproape 1.000 de persoane, majoritatea persoane neasigurate''.
Potrivit acestuia, la Buzău nu s-a mai înregistrat niciun caz de gripă A/HINI în ultimele 48 de ore, dar există 75 de suspiciuni, probele fiind trimise la Institutul Cantacuzino.
Până în prezent, au fost confirmate 154 de cazuri de gripă nouă, înregistrându-se şi un deces.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: 14 noi cazuri de gripă nouă 14 noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate duminică în judeţul Buzău, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând în acest judeţ la 97, potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Buzău.
Buzău: 12 cazuri de gripă nouă în ultimele 24 de ore În ultimele 24 de ore, la Buzău s-au confirmat 12 cazuri de gripă de tip nou A/H1N1, din care 5 cazuri sunt elevi.
Buzău: Patru noi cazuri de gripă AN1H1 Patru noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate joi la Buzău, numărul total al îmbolnăvirilor în judeţ ajungând la 154.
Covasna: Două centre de vaccinare împotriva gripei noi, deschise la Sfântu Gheorghe Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) a judeţului Covasna a anunţat, marţi, deschiderea a două centre de vaccinare împotriva gripei noi în municipiul Sfântu Gheorghe.
Buzău: Patru cazuri de gripă confirmate Primele patru cazuri de gripă au fost înregistrate în judeţul Buzău, a anunţat, joi, Biroul de presă al Direcţiei de Sănătate Publică.
Buzău: Personalul sanitar nevaccinat nu poate presta activităţi medicale Buzău, 11 ian /Agerpres/ - La Buzău, personalului medico-sanitar care refuză vaccinarea i se va interzice prestarea de activităţi medicale care presupun prezenţa pacienţilor.