Cele mai citite
 


Ministrul Sănătăţii va face o analiză a personalului auxiliar din sistem
duminică, 17 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Satu Mare, că va fi făcută o analiză a personalului auxiliar din sistemul sanitar, pentru a se vedea dacă este prea numeros.
Cseke Attila a admis că sistemul sanitar se confruntă cu o lipsă de specialişti şi nu se pune problema reducerii acestor posturi, însă în ce priveşte personalul auxiliar a susţinut că nu se poate pronunţa.
'După analiza pe care am efectuat-o în această perioadă, avem o lipsă de personal medical în sistem - mă refer la cei care înfăptuiesc actul medical. În ce priveşte personalul auxiliar, aici vom efectua o analiză şi, dacă, eventual, vom considera că sunt mai mulţi, vom lua măsuri', a declarat Cseke Attila.
Potrivit ministrului, din datele strânse din teren în cursul vizitelor efectuate prin ţară, rezultă că există deficit mai mare de cardiologi şi anestezişti.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministrul Sănătăţii a cerut deblocarea a mii de posturi în sectorul sanitar Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a cerut, miercuri, premierului Emil Boc deblocarea a mii de posturi în sectorul sanitar, măsură care ar putea fi aprobată săptămâna viitoare.
Cseke Attila: 2010 a fost un an greu pentru sistemul sanitar Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a apreciat că anul 2010 a fost un an greu pentru sistemul de sănătate.
Ministrul Sănătăţii propune reducerea a 1.621 de posturi din sistemul sanitar Ministerul Sănătăţii propune reducerea unui număr de 1.621 de posturi din sistemul sanitar, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, ministrul Cseke Attila.
Bihor: Ministrul Sănătăţii susţine măsuri de management special pentru judeţele de graniţă Oradea, 11 sep /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat sâmbătă, la Oradea, că trebuie luate câteva măsuri de management special pentru judeţele de graniţă, în perspectiva unei directive europene de liberalizare a serviciilor medicale.
Ministrul Sănătăţii a anunţat reducerea posturilor din Direcţiile de Sănătate Publică Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, reducerea posturilor din Direcţiile de Sănătate Publică (DSP) care sunt reprezentantele Guvernului în teritoriu.
Cseke Attila: Cele mai multe investiţii pentru spitale le-au făcut autorităţile Capitalei Ministrul sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că după transferarea managementului asistenţei medicale către autorităţile administraţiei publice locale, cele mai multe investiţii, la un an de la descentralizare, le-a făcut Capitala, urmată de Cluj.