Cele mai citite
 


Problemele de vaz si de auz la bebelusi
duminică, 17 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Video
 

Problemele de vaz si de auz la bebelusi - doua dintre riscurile pe care le implica nasterea prematura    

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Asistenta de la Maternitatea Bucur regretă cele întâmplate cu bebeluşul uitat în incubator Asistenta care a uitat bebeluşul în incubator la Maternitatea Bucur, la numai două zile de la naştere, a fost audiată, joi, de Ordinul Asistenţilor Medicali, după ce marţi nu s-a prezentat la audieri.
Ziua mondială a prematurităţii Ziua mondială a prematurităţii este marcată, anual, la 17 noiembrie. Iniţiată de Fundaţia Europeană pentru Îngrijirea Nou-născuţilor în 2010 şi marcată, oficial, începând cu 2011, această zi are rolul de a atrage atenţia asupra riscurilor pe care le presupune naşterea prematură.
Poluarea aerului duce la naşterea unor bebeluşi cu greutate mai mică (studiu) Femeile însărcinate expuse la aer poluat în ultimele săptămâni de sarcină par a naşte copii cu greutate mai mică, se arată într-un studiu publicat marţi în revista americană Environmental Health Perspectives şi preluat de AFP.
Amalia Năstase: Peste o mie de bebeluşi au supravieţuit datorită implicării organizaţiei "Salvaţi copiii" în dotarea maternităţilor Organizaţia "Salvaţi copiii" a salvat în ultimii cinci ani vieţile a circa o mie de bebeluşi născuţi prematur prin dotarea cu aparatură medicală a 54 de maternităţi şi secţii de neonatologie din 33 de judeţe ale ţării, a declarat marţi, la Sfântu Gheorghe, Amalia Năstase, ambasadoarea programului de...
Bebeluşi obezi încă înainte de naştere Obezitatea infantilă începe încă înainte de naştere: mame supraponderale nasc bebeluşi prea graşi, afirmă oamenii de ştiinţă britanici, care au analizat nivelurile de grăsime la nou-născuţi, relatează 7sur7.be.
Vederea - limba engleza Care sunt mecanismele prin care vedem