Cele mai citite
 


Buzău: Focar de gripă A/N1H1 la o şcoală ajutătoare
luni, 18 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Buzău, 18 ian /Agerpres/ - Cursurile au fost suspendate, luni, la o şcoală ajutătoare din Buzău, din cauza infectării mai multor copii cu virusul A/H1N1.
Direcţia de Sănătate Publică Buzău a declarat focar de gripă nouă la Complexul de servicii nr. 9 din Buzău şi a suspendat, pentru şapte zile, cursurile de la şcoala care aparţine acestui centru. Complexul de servicii are în întreţinere peste 100 de copii şi tineri cu handicap asociat, mental şi locomotoriu.
De asemenea, la şcoala şi grădiniţa din localitatea Boldu două clase au fost închise pentru dezinfecţie, ca de altfel şi la grădiniţa nr. 8 din Buzău.
Horia Banu, directorul DSP Buzău, a declarat, pentru AGERPRES, că din cele 24 de cazuri de gripă A/H1N1 confirmate la Buzău în ultimele 24 de ore, 11 sunt la copii şi tineri cu vârste cuprinse între 9 şi 18 ani.
În judeţul Buzău au fost confirmate, până în prezent, 177 de cazuri de gripă A/H1N1. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Focar de scarlatină depistat la un centru şcolar Patru copii cu vârste între 8 şi 12 ani din Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă din Buzău se află internaţi la Spitalul de boli infecţioase, fiind diagnosticaţi cu scarlatină.
Buzău: 14 noi cazuri de gripă nouă 14 noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate duminică în judeţul Buzău, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând în acest judeţ la 97, potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Buzău.
Neamţ: Focar de gripă nouă într-o clasă a unei şcoli Alte şase cazuri de gripă nouă au fost confirmate, de către specialiştii Institutului Cantacuzino, la şcoala din comuna Ghindăoani, după ce iniţial, două fetiţe fuseseră diagnosticate cu virusul A/H1N1.
Buzău: 24 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 La Buzău au fost confirmate miercuri 24 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1, dintre care 9 la preşcolari şi elevi şi o educatoare.
Dâmboviţa: Noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 Cursurile de la mai multe clase ale unor şcoli din Târgovişte şi activitatea la două grupe de grădiniţă din municipiu au fost suspendate, începând de miercuri, pentru şapte zile, după confirmarea de noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul gripal A/H1N1.
Administraţia Spitalelor din PMB: Important este să înceapă vaccinarea împotriva gripei noi Pentru prevenirea răspândirii virusului A/H1N1 la nivelul unităţilor de învăţământ are loc triajul epidemiologic şi distribuirea gelului dezinfectant, fără a fi necesare măsuri suplimentare pentru gripă, dar important este să se înceapă vaccinarea, a declarat luni pentru AGERPRES directorul general al...