Cele mai citite
 


MS: Niciun deces cauzat de gripa nouă nu a fost înregistrat în ultimele 24 de ore
luni, 18 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 18 ian /Agerpres/ - Niciun deces cauzat de gripa nouă nu a fost înregistrat în ultimele 24 de ore, informează Centrul de Prevenire şi Control al Bolilor Transmisibile, într-un comunicat remis, luni, AGERPRES.
Totodată, în această perioadă, au fost confirmate încă 13 noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1.
Toate cele 13 cazuri au fost înregistrate în judeţul Botoşani.
Totalul cazurilor înregistrate până în prezent în România este de 6.610, din care 107 decese.
De la începutul acestui an, este prima raportare în care nu apare niciun deces, în ultimele 24 de ore, din cauza virusului A/H1N1.
Astfel, pe 4 ianuarie erau raportate trei decese cauzate de gripa nouă, persoanele decedate prezentând factori de risc.
Cel de-al 66-lea deces cauzat de gripa nouă în ţara noastră, de la începutul epidemiei, era anunţat pe 6 ianuarie, iar a doua zi erau confirmate alte şapte cazuri de deces.
Pe 8 ianuarie au fost raportate nouă decese, ceea ce ducea numărul morţilor din cauza virusului A/H1N1 la 82.
Săptămâna trecută au fost confirmate în fiecare zi decese din cauza gripei noi: pe 12 ianuarie - 7, pe 13 ianuarie - două, 14 ianuarie - patru decese, 15 ianuarie - două, 16 ianuarie - alte două decese, iar pe 17 ianuarie - trei. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Un nou deces cauzat de virusul A/H1N1 Cel de-al 66-lea deces cauzat de gripa nouă în ţara noastră a fost înregistrat în ultimele 24 de ore, a informat un comunicat al Ministerului Sănătăţii transmis, miercuri, AGERPRES.
Două noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 Bucureşti, 31 ian /Agerpres/ - Două cazuri noi de gripă cu virusul A/H1N1 pandemic au fost confirmate în ultimele 24 de ore, câte unul în judeţele Mureş şi Suceava, fără să se înregistreze decese.
MS: Un deces şi alte 45 de cazuri de gripă nouă Bucureşti, 20 ian /Agerpres/ - Un deces la o persoană cu boli cronice şi 45 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de ore, informează Ministerul Sănătăţii (MS), într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.
Dâmboviţa: Noi cazuri de A/H1N1 Patru noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de pre, la nivelul judeţului Dâmboviţa, una dintre persoanele bolnave fiind internată la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Târgovişte, iar restul izolate la domiciliu.
Dâmboviţa: Noi cazuri de îmbolnăviri cu virusul A/H1N1 Cinci noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 au fost confirmate, marţi, la persoane cu vârste între 19 şi 50 de ani din judeţul Dâmboviţa, a informat Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică.
Alte 56 de cazuri de gripă nouă şi trei decese înregistrate în România Încă 56 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1 şi trei decese au fost confirmate în ultimele 24 de ore, a anunţat Ministerul Sănătăţii.