Cele mai citite
 


Achiziţie medicală de un milion de euro
luni, 18 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bacău, 18 ian /Agerpres/ - Centrul Medical Unirea (CMU) Bucureşti a achiziţionat o participaţie majoritară la Centrul de Investigaţii Medicale (CIM) Bacău, în cadrul celei mai mari achiziţii din domeniul medical înregistrată, până în prezent, în România.
Localizat în Calea Romanului, nr. 39, din municipiul Bacău, CIM are o suprafaţă construită de 1.300 de metri pătraţi şi reprezintă o investiţie de un milion de euro.
'Bacău este un oraş important în Moldova, cu resurse economice semnificative şi influenţă în judeţele vecine, vizat de mai multă vreme în planul nostru de extindere la nivel local. Lucrăm de mai mulţi ani cu CIM Bacău pentru a oferi servicii arondaţilor noştri din zonă şi, pe lângă profesionalismul medical, am apreciat curajul, loialitatea şi abnegaţia oamenilor care lucrează aici. Ne dorim să lucrăm împreună în beneficiul pacienţilor din Bacău şi al clienţilor noştri cărora dorim să le oferim servicii medicale integrate la cel mai înalt standard', a declarat pentru AGERPRES Sergiu Neguţ, director executiv CMU.
Centrul de Investigaţii Medicale Bacău a fost prima clinică privată din zona Moldova care a oferit, în 2003, servicii de tomografie computerizată (CT), iar în anul 2009 a investit major în echipamentele de imagistică prin achiziţionarea unui RMN şi a unui tomograf, ambele de ultimă generaţie. Sunt, la momentul de faţă, cele mai performante echipamente din judeţul Bacău. De asemenea, CIM este singura clinică privată din Bacău care oferă servicii de transport sanitar.
CMI Bacău se adresează pacienţilor persoane fizice şi angajaţilor persoanelor juridice, prin oferirea unor servicii precum: investigaţii paraclinice (analize medicale de laborator, imagistică - RMN şi CT, osteodensitometrie, ecografie, electrocardiografie, spirometrie, audiometrie etc), investigaţii clinice pe specialităţi, balneo-fizio-terapie, medicina muncii, transport sanitar (ambulanţe), precum şi suport în întocmirea documentaţiilor specifice (siguranţa auto, fişe auto). Clinica are în derulare contracte cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, dar şi cu majoritatea spitalelor locale, pentru efectuarea investigaţiilor paraclinice. CMI Bacău poate acoperi nevoile de servicii medicale de sănătate pentru locuitorii din Bacău, dar şi din judeţele învecinate precum Vaslui, Neamţ şi Vrancea.
Clinica CMU Bacău are o echipa de 50 de angajaţi, medici specialişti în medicină generală, medicină internă, imagistică, neurologie, cardiologie, balneofizioterapie, pneumofiziologie şi medicină de familie. Pentru medicina muncii şi siguranţa circulaţiei se fac şi investigaţii de chirurgie generală, oftalmologie, ORL şi psihologie.
Centrul Medical Unirea a fost fondat în anul 1995 de medicul cardiolog Wargha Enayati şi a atras, la începutul anului 2007, ca acţionar minoritar fondul 3i Plc din Marea Britanie. CMU îşi desfăşoară activitatea în 10 policlinici multidisciplinare în Bucureşti şi în colaborare cu peste 130 de clinici partenere în ţară. Specializată pe furnizarea de servicii medicale integrate în sistem de arondare companii, CMU a depăşit cifra de 75.000 de arondaţi şi este în continuă extindere.
Centrul Medical Unirea a inaugurat în anul 2009 cea de-a zecea policlinică a sa în Bucureşti, prima bancă de celule stem cu depozitare exclusiv în România, cea de-a treia policlinică din Constanţa - CMU Avamedica, o policlinică dotată şi cu un bloc operator pentru chirurgie oftalmologică în Ploieşti şi cea de-a doua sa policlinică din Cluj - CMU Pasteur. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Centru de investigaţii medicale, inaugurat la Bacău Centrul de Investigaţii Medicale (CIM) Bacău, investiţie în valoare de 1 milion de euro, a fost inaugurat, sâmbătă, în prezenţa autorităţilor locale şi mai multor invitaţi din lumea medicală românească, CIM fiind sucursală a Centrului Medical Unirea din Bucureşti.
Centrul Medical Unirea - creştere cu 72 la sută a cifrei de afaceri, în 2009 Bucureşti, 27 ian /Agerpres/ - Centrul Medical Unirea a înregistrat, în 2009, o creştere a cifrei de afaceri cu 72 la sută, atingând o valoare de 69,5 milioane de lei, faţă de 40,2 milioane de lei, cât a avut în 2008, fiind cea mai spectaculoasă creştere din piaţa serviciilor medicale private, informează...
Centrul Medical MEDAS inaugurează o nouă clinică medicală În data de 7 decembrie 2010, Centrul Medical MEDAS inaugurează o nouă clinică medicală în cadrul Unirea Shopping Center, aripa Călăraşi - demisol, pe B-dul Corneliu Coposu nr. 2A (cu acces din aleea către parcarea Unirea/ Carrefour). Noua clinică oferă servicii medicale integrate clinice şi paraclinice...
MedLife a deschis o nouă hyperclinică în Bucureşti, investiţie de 1,2 milioane euro MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, a deschis o nouă hyperclinică în Bucureşti, investiţie de 1,2 milioane de euro, ajungând astfel la un număr de treisprezece clinici de mari dimensiuni la nivelul întregii ţări, dintre care şase se află în Capitală.
Comunicat de presă - Reţeaua de sănătate Regina Maria Reţeaua REGINA MARIA inaugurează primul campus medical din Târgu Mureş - o investiţie de 1.7 milioane de euro
MedLife a preluat centrul de imagistică medicală Prima Medical din Craiova MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, a preluat integral centrul de imagistică medicală, Prima Medical, din Craiova, aceasta fiind cea de-a treia tranzacţie iniţiată de MedLife în 2015, după ce a preluat pachetul majoritar de 55% din grupul de firme SAMA & Ultratest din Oltenia...