Cele mai citite
 


Vaslui: Caz nou de gripă AH1N1
marţi, 19 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un nou caz de îmbolnăvire cu virusul AH1N1 a fost confirmat, luni, de autorităţile sanitare vasluiene.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vaslui, Mihaela Vlada, virusul a fost confirmat la un tânăr în vârstă de?25 ani din comuna Ghergheşti, care se află internat în secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Municipal de Urgenţă Bârlad, starea pacientului fiind una bună.
''După această? ultimă confirmare, până în momentul de faţă, în judeţul?Vaslui, sunt înregistrate 78 de cazuri de gripă nouă. La nivelul judeţului nu s-a înregistrat niciun caz de deces din cauza gripei pandemice'', a precizat Mihaela Vlada.
Autorităţile sanitare vasluiene au remarcat o creştere a numărului de cetăţeni care solicită vaccinarea împotriva gripei noi.
La aceasta dată, sunt înregistrate în judeţ 25.187 de persoane vaccinate, dintre care 481 la cele trei puncte de vaccinare - Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad şi Spitalul Municipal Huşi. Restul s-a vaccinat prin intermediul medicilor de familie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Nou caz de gripă cu AH1N1 Institutul Cantacuzino Bucureşti a confirmat joi un nou caz de îmbolnăvire cu virusul AH1N1 la o persoană din judeţul Vaslui.
Peste o sută de cazuri de gripă nouă în judeţul Arad În judeţul Arad au fost confirmate joi, alte cinci cazuri de îmbolnăvire de gripă nouă AH1N1, astfel că numărul total al cazurilor a ajuns la 101, în ultimele şapte zile fiind înregistrate 15 cazuri noi de îmbolnăvire.
Bistriţa-Năsăud: Un alt caz de gripă nouă şi restricţionări în spital din cauza virozelor Bistriţa, 23 feb /Agerpres/ - O femeie de 32 de ani este cel de-al cincilea caz de gripă AH1N1 confirmat de la începutul acestui an în judeţul Bistriţa-Năsăud, potrivit datelor comunicate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP), iar în Spitalul Judeţean de urgenţă Bistriţa accesul vizitatorilor a fost...
Arad: Alte patru cazuri de gripă nouă, confirmate în judeţ Alte patru cazuri de îmbolnăvire de gripă nouă cu AH1N1 au fost confirmate marţi în judeţul Arad, astfel că numărul total a ajuns la 96, în ultimele şapte zile fiind înregistrate 15 cazuri noi de îmbolnăvire.
Brăila: Al treilea caz de deces din cauza gripei noi Brăila, 11 ian /Agerpres/ - Un bărbat de 24 de ani din Brăila a decedat după ce a contractat virusul AH1N1, din cauza complicaţiilor apărute ca urmare a faptului că pacientul prezenta afecţiuni cronice.
MS: 31 de cazuri de gripă AH1N1 şi 2 decese, confirmate în ultimele 24 de ore Bucureşti, 22 ian /Agerpres/ - Încă 31 de cazuri de gripă nouă şi două decese cauzate de virusul AH1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de ore, informează Ministerul Sănătăţii, într-un comunicat transmis, vineri, AGERPRES.