Cele mai citite
 


Harghita: Adolescent în stare gravă după ce a căzut un copac peste el
marţi, 19 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un adolescent a ajuns, luni, în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc după ce, în timp ce se afla în pădure, a căzut un copac peste el.
Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Harghita au declarat că au fost anunţaţi prin numărul 112, de o persoană necunoscută, că un copil a fost lovit de un copac, într-o pădure din zona Ghimeş.
Echipajul de la Salvare, sosit la faţa locului, l-a găsit pe băiat în stare de şoc şi l-a transportat la Spitalul Judeţean din Miercurea Ciuc.
Şeful Unităţii de Primiri Urgenţe, dr. Weil Gyula, a spus că adolescentul, K.C, de 15 ani, a suferit o fractură multiplă de bazin, în trei locuri şi o ruptură de vezică urinară, starea lui fiind foarte gravă. El a suferit o intervenţie chirurgicală, iar în prezent se află la Terapie Intensivă.
Nici reprezentanţii Poliţiei, dar nici cei ai Primăriei din Lunca de Jos nu cunosc împrejurările în care s-a produs accidentul, cine a anunţat ambulanţa şi nici ce căuta copilul în zona respectivă, o anchetă aflându-se în derulare.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Harghita: Lipsă de medici specialişti la Spitalul Judeţean din Miercurea Ciuc; UPU are un singur medic Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc se confruntă cu o lipsă de medici specialişti, cea mai mare problemă fiind semnalată la Unitatea Primiri Urgenţe (UPU), unde este angajat un singur medic.
Harghita: 12 tineri medici specialişti îşi încep activitatea la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc Un număr de 12 tineri medici specialişti îşi încep activitatea în această lună la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc, o parte dintre ei finalizându-şi aici rezidenţiatul, iar restul câştigând concursurile organizate pentru ocuparea posturilor.
Harghita: Bărbat internat în spital după ce a fost muşcat de un şarpe, posibil viperă Miercurea Ciuc, 20 iul/Agerpres/- Un bărbat de 43 ani a fost internat luni la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc, după ce a fost muşcat de un şarpe, posibil o viperă.
Vrancea: Ambulanţă SMURD, neutilizată din cauza lipsei medicilor Singura ambulanţă de terapie intensivă de la SMURD Vrancea nu poate fi utilizată din cauza deficitului de personal de la Unitatea de Primiri Urgenţe - SMURD din judeţ.
Maramureş: Înţepăturile de albine au dus la moartea unei femei şi la internarea în spital, în stare gravă, a unui bărbat Baia Mare, 23 iul /Agerpres/- Numărul persoanelor care au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Baia Mare după ce au fost înţepate de viespi sau albine, atât din rândul copiilor, cât şi al adulţilor, este din ce în ce mai mare, cazul femeii de 59 de ani care a decedat după ce a intrat în şoc anafilactic...
Argeş: Ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă a devenit operaţională Ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă, aflată în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş de aproape un an, a devenit operaţională începând de luni.