Cele mai citite
 


250 de deţinuţi vaccinaţi împotriva gripei noi
marţi, 19 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ un sfert dintre persoanele private de libertate aflate la Penitenciarul Gherla s-au vaccinat împotriva virusului gripei noi sau urmează să fie vaccinate în aceste zile.
Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Gherla, Dan Donciu, a declarat, luni, pentru AGERPRES, că până acum au fost vacinate 190 de persoane din totalul celor 1.004 aflate în detenţie şi că alţi 60 de deţinuţi vor fi vaccinaţi în zilele următoare cu restul vaccinurilor primite de la Direcţia de Sănătate Publică Cluj.
Dan Donciu a precizat că deocamdată au fost vaccinaţi în special deţinuţii care prestează activităţi în afara penitenciarului, deoarece aceştia prezintă risc mai mare de a intra în contact cu virusul AH1N1.
De asemenea, Dan Donciu a declarat că cel puţin până acum niciun deţinut şi niciun angajat al Penitenciarului Gherla nu s-au îmbolnăvit de gripă nouă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Gripa nouă a făcut a şasea victimă Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi a primit confirmarea celui de-al şaselea deces din judeţ din cauza virusului gripal AH1N1, a anunţat, marţi, directorul instituţiei, dr. Valentin Boldea.
Bistriţa-Năsăud: Un alt caz de gripă nouă şi restricţionări în spital din cauza virozelor Bistriţa, 23 feb /Agerpres/ - O femeie de 32 de ani este cel de-al cincilea caz de gripă AH1N1 confirmat de la începutul acestui an în judeţul Bistriţa-Năsăud, potrivit datelor comunicate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP), iar în Spitalul Judeţean de urgenţă Bistriţa accesul vizitatorilor a fost...
Peste o sută de cazuri de gripă nouă în judeţul Arad În judeţul Arad au fost confirmate joi, alte cinci cazuri de îmbolnăvire de gripă nouă AH1N1, astfel că numărul total al cazurilor a ajuns la 101, în ultimele şapte zile fiind înregistrate 15 cazuri noi de îmbolnăvire.
Numărul cazurilor de gripă nouă a depăşit 6.200 Centrul de Prevenire şi Control al Bolilor Transmisibile a informat că în ultimele 24 de ore au fost confirmate încă 34 cazuri de gripă cu virus AH1N1 şi două decese.
Teleorman: Continuă vaccinarea împotriva gripei noi Alexandria, 25 ian /Agerpres/ - Ultimul caz de gripă nouă în judeţul Teleorman este un bărbat, cadru sanitar care a vaccinat mai multe persoane fără a apela el însuşi la această formă de imunizare.
Bihor: Soţul femeii cu gripă nouă, internat la Cluj Soţul femeii cu diagnostic de gripă nouă a fost transferat miercuri la Spitalul de boli infecţioase din Cluj Napoca, pentru a fi tratat specific, deoarece, se pare, ar fi luat virusul de la soţia sa cu care a fost în excursie în Egipt.