Cele mai citite
 


Suceava: Încă şase cazuri de gripă nouă în judeţ
marţi, 19 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Institutul Cantacuzino Bucureşti a confirmat prezenţa virusului pandemic în cazul a încă şase persoane din judeţul Suceava, una dintre acestea fiind internată în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului de Urgenţă 'Sfântul Ioan cel Nou' Suceava.
Directorul DSP Suceava, Alexandru Lăzăreanu, a declarat, luni, că bărbatul internat în Secţia ATI este din municipiul reşedinţă de judeţ, are 55 de ani şi prezintă factori de risc asociaţi.
Totodată, în Secţia de Boli Infecţioase a spitalului sunt internaţi cu gripă nouă confirmată un bărbat în vârstă de 52 ani, din zona Suceava rural, o femeie în vârstă de 62 de ani şi o alta de 51 ani, ambele din Suceava.
În Spitalul Municipal Rădăuţi mai sunt două persoane internate pentru care Institutul Cantacuzino a confirmat prezenţa virusului AH1N1. Este vorba despre o femeie în vârstă de 58 de ani şi un bărbat de 31 ani, ambii din zona Rădăuţi rural, cu factori de risc asociaţi, internaţi în Secţia de Boli Infecţioase.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Trei gravide cu gripă nouă în ultimele 24 de ore Ministerul Sănătăţii a confirmat în ultimele 24 ore 11 cazuri de gripă nouă la persoane din judeţul Suceava, dar DSP Suceava a precizat că pentru probele trimise la Institutul Cantacuzino s-a confirmat prezenţa virusului A/H1N1 la nouă persoane.
Suceava: Al nouălea deces prin gripă nouă în judeţ Judeţul Suceava a înregistrat al nouălea deces prin gripă nouă.
Gripa nouă a cauzat al şaselea deces în judeţul Suceava Judeţul Suceava a înregistrat al şaselea caz de deces cauzat de gripa nouă.
Suceava: Gravidă internată în spital cu gripă nouă Suceava, 18 dec /Agerpres/ - Institutul Cantacuzino a confirmat, în ultimele 24 de ore, alte şapte cazuri noi de gripă pandemică, în judeţul Suceava.
Suceava: Secţia ATI a Spitalului Judeţean modernizată şi dotată la standarde europene Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava, modernizată şi dotată la standarde europene, a fost inaugurată joi în prezenţa preşedintelui CJ, Gheorghe Flutur.
Suceava: Gravidă confirmată cu gripă nouă Suceava, 2 feb /Agerpres/ - Institutul Cantacuzino a confirmat prezenţa virusului A/H1N1 la o femeie de 31 de ani, din Rădăuţi, gravidă în luna a patra.