Cele mai citite
 


Buzău: 46 de noi cazuri de gripă cu AH1N1
miercuri, 20 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 46 de noi cazuri de gripă cu AH1N1 au fost confirmate marţi în Buzău, 38 provenind din focarul declarat luni la Complexul de servicii nr. 9.
Horia Banu, directorul DSP Buzău, a declarat pentru AGERPRES că, pe lângă cele 38 de cazuri de la Complexul de servicii din Buzău, boala a mai fost confirmată la şapte adulţi şi un copil, elev clasa întâi la Şcoala nr. 5 din Râmnicu Sărat.
Potrivit sursei citate, patru dintre adulţi prezintă factori de risc asociaţi iar activitatea clasei din care provine elevul a fost suspendată pentru 48 de ore, timp în care DSP Buzău va face dezinfecţia spaţiului de învăţământ.
Numărul persoanelor care s-au vaccinat împotriva virusului AH1N1 a ajuns la 14.017, dintre care peste 80 la sută prin medicii de familie şi a crescut numărul cadrelor medicale imunizate la 1.701, la care se adaugă 845 de elevi din şcoli postliceale şi 439 cadre MAI.
În Buzău au fost confirmate peste 200 de cazuri de gripă cu AH1N1.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Şapte noi cazuri de gripă cu AH1N1 Şapte din cele 26 de noi cazuri de gripă cu virus pandemic confirmate în ultimele 24 de ore la nivel naţional sunt din judeţul Buzău.
Buzău: Şapte noi cazuri de gripă AH1N1 Şapte noi cazuri de gripă AH1N1 au fost confirmate, vineri, în judeţul Buzău, din cele 46 de suspiciuni existente.
Buzău: Trei noi cazuri de gripă relativ uşoare; pacienţii sunt trataţi ambulatoriu Trei noi cazuri de gripă au fost diagnosticate în ultima săptămână, în judeţul Buzău, unul dintre pacienţi fiind un copil.
MS: Două decese şi 75 de noi cazuri de gripă AH1N1, în ultimele 24 de ore Două decese şi 75 de noi cazuri de gripa AH1N1 s-au confirmat în ultimele 24 de ore, informează Ministerul Sănătăţii, într-un comunicat transmis sâmbătă AGERPRES.
Buzău: 14 noi cazuri de gripă pandemică Buzău, 5 dec /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore, în judeţul Buzău au fost confirmate alte 14 cazuri de gripă nouă, numărul total ajungând la 46.
Buzău: 14 noi cazuri de gripă nouă 14 noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate duminică în judeţul Buzău, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând în acest judeţ la 97, potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Buzău.