Cele mai citite
 


Caraş-Severin: Tot mai mulţi acceptă vaccinul împotriva gripei noi
miercuri, 20 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
La nivelul judeţului Caraş-Severin au ales să se imunizeze împotriva gripei cu virusul A/H1N1 peste 7.500 de persoane.
'Speriaţi de anunţurile Ministerului Sănătăţii cu privire la numărul mare de decese cauzate de gripa nouă, oamenii au mers în număr destul de mare la medicii de familie să se vaccineze. Un număr de 7.505 persoane şi-au făcut vaccinul împotriva gripei noi, până în momentul de faţă', declară purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică din Caraş-Severin, Clara Isac.
Este vorba despre 427 persoane care fac parte din categoria personalului medical, 94 de elevi peste 16 ani, 46 de studenţi, 151 de persoane din instituţii de stat, iar diferenţa de 6.787 este reprezentată de alte categorii de populaţie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Comitet de criză la Ministerul Sănătăţii pentru gripa A/H1N1 Comitetul de coordonare al Ministerului Sănătăţii pentru gripa nouă se reuneşte luni pentru a analiza măsurile ce se impun pentru prevenirea răspândirii virusului A/H1N1, în contextul evoluţiilor din ultimele zile.
Caraş-Severin: Medicii de familie se alătură colegilor din ţară la protestul de joi, din capitală Medicii de familie din Caraş-Severin se pregătesc să protesteze, joi, alături de colegi din întreaga ţară, în faţa Ministerului Sănătăţii, una dintre cele mai mari nemulţumiri fiind blocarea frecventă a programului informatic destinat cardurilor de sănătate.
Alte două decese cauzate de gripa nouă Bucureşti, 5 dec /Agerpres/ - Încă două decese şi 133 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate în ultimele 24 ore, informează Ministerul Sănătăţii.
Caraş-Severin: Numărul cazurilor de boli respiratorii a crescut Analiza Direcţiei de Sănătate Publică din Caraş-Severin arată, pe primele nouă luni ale anului, o creştere mai mare a infecţiilor de căi respiratorii şi una, mai puţin semnificativă, a pneumoniei.
Caraş-Severin: Memoriu pentru redeschiderea spitalului de la Bozovici Un memoriu adresat Ministerului Sănătăţii şi Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate în vederea redeschiderii Spitalului Comunal Bozovici a fost întocmit marţi, la iniţiativa vicepreşedintelui PNL Sorin Frunzăverde, de reprezentanţi ai Consiliului Judeţean, Direcţiei de Sănătate Publică, Casei Judeţene...
Un nou deces cauzat de virusul A/H1N1 Cel de-al 66-lea deces cauzat de gripa nouă în ţara noastră a fost înregistrat în ultimele 24 de ore, a informat un comunicat al Ministerului Sănătăţii transmis, miercuri, AGERPRES.