Cele mai citite
 


UMF 'Gr.T. Popa' Iaşi a primit aprobare de finanţare
miercuri, 20 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) 'Gr.T. Popa' Iaşi a primit scrisorile de informare privind aprobarea cererii de finanţare pe două proiecte în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.
Primul proiect intitulat 'Burse doctorale pentru creşterea competitivităţii în domeniul medical şi farmaceutic' (manager de proiect Conf.dr. Dragoş Pieptu) a obţinut un scor de 76 de puncte şi o finanţare nerambursabilă de 6.700.736 lei.
Cel de al doilea proiect 'Studii postdoctorale în domeniul eticii politicilor de sănătate' (manager de proiect Prof. dr. Vasile Astărăstoae) a obţinut 78 de puncte şi o finanţare nerambursabilă de 13.593.539 lei.
'Aceste finanţări nerambursabile din fonduri europene corelate cu un alt proiect deja în derulare privind platforma de e-learning vor permite o cercetare ştiinţifică de calitate şi un progres real al Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Gr.T. Popa' Iaşi. Deşi în evaluarea calităţii universităţilor româneşti realizată prin barometrul pus la dispoziţie de către ARACIS, UMF 'Gr.T. Popa ' Iaşi e plasat pe locul 16 privind atragerea fondurilor în cercetare şi pe locul 19 privind publicaţiile ISI (din 64 de universităţi evaluate), sperăm ca la terminarea derulării celor trei proiecte să reuşim să ne plasăm şi în primele 1000 de universităţi din lume', a declarat rectorul UMF 'Gr.T.Popa' Iaşi, prof.dr. Vasile Astărăstoae.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Iaşi, Vasile Astărăstoae, trimis în judecată de procurorii DNA Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Iaşi au dispus trimiterea în judecată a rectorului Universităţii de Medicină şi Farmacie "Gr. T. Popa" Iaşi (UMF Iaşi), Vasile Astărăstoae, manager de proiect şi preşedinte al comisiei de evaluare a ofertelor în cadrul procedurii de achiziţie a platformei...
Iaşi: Vasile Astărăstoae, confirmat în funcţia de rector al UMF 'Gr.T.Popa' Prof.univ.dr. Vasile Astărăstoae a fost confirmat în funcţia de rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Gr.T.Popa' din Iaşi, de ministrul Educaţiei, Cătălin Ovidiu Baba.
ANI: Rectorul UMF Iaşi, Vasile Astărăstoae, şi-a acordat ilegal contracte de 200.000 lei Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a sesizat Parchetul în vederea cercetării rectorului Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Gr. T. Popa' din Iaşi, Vasile Astărăstoae, pentru conflict de interese şi abuz în serviciu contra intereselor publice, după ce acesta şi-a atribuit lui şi fiicei sale contracte...
Iaşi: Astărăstoae, un nou mandat la conducerea UMF Iaşi Prof. univ. dr. Vasile Astărăstoae, rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Grigore T. Popa' din Iaşi a fost reales în funcţie, în urma unui scrutin care s-a desfăşurat pe tot parcursul zilei de vineri.
V. Astărăstoae: Mă bucur că dosarul în care sunt acuzat a fost trimis în instanţă pentru că se va constata nevinovăţia mea Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Gr. T. Popa" Iaşi (UMF Iaşi), Vasile Astărăstoae, spune că trimiterea dosarului UMF în faţa instanţei va demonstra nevinovăţia sa în faţa acuzaţiilor care i se aduc.
Cluj: Proiect finanţat din fonduri europene menit să asigure noi standarde de calitate în învăţământul medical Proiectul intitulat "Standardele de calitate şi indicatori de performanţă specifici pentru învăţământul superior din domeniul sănătăţii" lansat, luni, la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca vizează crearea unui cadru comun, în privinţa indicatorilor de calitate...