Cele mai citite
 


Mehedinţi: Serviciile medicilor de familie, achitate
miercuri, 20 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Drobeta-Turnu Severin, 20 ian /Agerpres/ - Suma de 1.086.000 de lei au primit medicii de familie pentru plata serviciilor medicale prestate în luna decembrie 2009, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, reprezentantul Casei Judeţene a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi, Radu Barbu.
Potrivit sursei citate, fondul alocat a acoperit în întregime valoarea facturilor emise de cele 151 de cabinete ale medicilor de familie, câte funcţionează în judeţ şi au contracte cu CJAS Mehedinţi.
În opinia lui Barbu, activitatea medicilor de familie nu mai este afectată de criza economică cu care s-au confruntat în semestrul al doilea al anului trecut din cauza crizei financiare, iar sănătatea asiguraţilor celor peste 600.000 de asiguraţi nu mai este, astfel, pusă în pericol.
CJAS Mehedinţi analizează posibilitatea ca în perioada care urmează să mai repartizeze cabinetelor medicilor de familie circa 30% din bugetul aferent lunii ianuarie pentru desfăşurarea în condiţii de eficienţă a asistenţei medicale. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Medicii de familie, racordaţi la Sistemul Informatic Unic Integrat Drobeta-Turnu Severin, 27 ian /Agerpres/ - Casa Judeţeană pentru Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a lansat, joi, o aplicaţie online prin care instituţiei şi medicilor de familie din teritoriu li se oferă posibilitatea să aibă acces la baza de date a Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI) din...
Mehedinţi: Medicii de familie resping ideea distribuirii prin propriile cabinete a cardurilor de sănătate Preşedintele Colegiului Medicilor Mehedinţi, dr. Cristian Jianu, a declarat marţi pentru AGERPRES că medicii de familie resping ideea promovată de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) potrivit căreia cardurile de sănătate rămase nedistribuite să fie înmânate beneficiarilor de către ei.
Mehedinţi: Controale la laboratoarele de analize medicale care invocă epuizarea fondurilor repartizate de CJAS Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi va demara, începând de marţi, controale la cele şase laboratoare de analize medicale din judeţ, a declarat directorul instituţiei, Ion Mîţu.
Mehedinţi: Serviciile spitaliceşti, decontate Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a alocat spitalelor din judeţ suma de 4,32 milioane de lei, în a doua decadă a lunii ianuarie, a declarat marţi, pentru AGERPRES, reprezentantul instituţiei, Radu Barbu.
Mehedinţi: Farmaciile şi-au primit banii pentru medicamentele eliberate Drobeta-Turnu Severin, 1 feb /Agerpres/ - Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a achitat suma de 190.000 de lei, la sfârşitul lunii ianuarie 2010, celor 46 de farmacii din judeţ, a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul instituţiei, Doina Borugă.
Mehedinţi: Fonduri pentru plata salariilor angajaţilor din spitale Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a alocat spitalelor din Drobeta-Turnu Severin, Orşova, Strehaia, Baia de Aramă şi Vânju Mare suma de 3.421.000 de lei necesară plăţii salariilor angajaţilor pentru lichidarea lunii octombrie şi avansul lunii noiembrie.