Cele mai citite
 


Mureş: Peste 20 de îmbolnăviri de gripă nouă şi un deces, în ultimele zile
miercuri, 20 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Târgu Mureş, 20 ian /Agerpres/ - Un număr de 22 de noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul AH1N1 a fost confirmat, în ultimele zile, în judeţul Mureş, de la debutul pandemiei înregistrându-se 170 de persoane cu virusul gripei noi, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, Ovidiu Fărcaş, directorul coordonator adjunct al Direcţiei pentru Sănătate Publică Mureş.
Acesta a susţinut că dintre cele 170 de cazuri înregistrate până acum, 96 sunt persoane de sex feminin şi 74 sunt de sex masculin.
Reprezentantul DSP Mureş a precizat că 116 persoane infectate provin din mediul urban, iar 54 din mediul rural, 75% dintre cazuri fiind înregistrate în Târgu Mureş.
Ovidiu Fărcaş a menţionat că, în ultima săptămână, la Târgu Mureş s-a mai înregistrat un deces, în cazul unei femei care provenea din alt judeţ, şi că până acum numărul victimelor care au fost diagnosticate cu AH1N1 se ridică la nouă. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mureş: Cele opt centre de vaccinare împotriva virusului AH1N1 au fost închise Târgu Mureş, 27 ian /Agerpres/ - Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mureş a decis închiderea celor opt centre de vaccinare împotriva virusului pandemic ca urmare a adresabilităţii populaţiei extrem de reduse din ultima săptămână.
Harghita: 70 de persoane infectate cu AH1N1 Numărul persoanelor infectate cu virusul pandemic AH1N1 a ajuns, în Harghita, la 70.
Mureş: Opt decese din cauza gripei noi Târgu Mureş, 13 ian /Agerpres/ - Directorul coordonator adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, dr. Ovidiu Fărcaş, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă, că în judeţ s-a semnalat un nou deces la o persoană infectată cu virusul AH1N1 şi că numărul total al victimelor gripei noi se ridică la opt...
Mureş: Peste 4.400 de persoane vaccinate împotriva gripei noi Numai în ultima săptămână peste 1.180 de persoane din judeţul Mureş s-au vaccinat împotriva gripei noi, iar astfel numărul persoanelor vaccinate contra acestui virus a ajuns la 4.444, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, directorul coordonator adjunct al DSP Mureş, dr. Ovidiu Fărcaş.
Mureş: Testele pentru gripa nouă din farmacii nu sunt 'metodă oficială' Testele pentru depistarea infecţiei cu virusul A/H1N1 care au apărut în farmaciile din Târgu Mureş nu sunt considerate a fi o metodă oficială pentru confirmarea îmbolnăvirii, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, directorul coordonator adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, dr. Ovidiu...
Baschet masculin: Meciul BC Mureş - CSU Cuadripol Braşov, amânat din cauza virusului AH1N1 Comisia de competiţii a Federaţiei Române de Baschet a amânat jocul dintre BC Mureş Târgu Mureş şi CSU Cuadripol Braşov, din etapa a 13-a a Diviziei A masculine, din cauza faptului că doi jucători ai formaţiei braşovene sunt infectaţi cu virusul AH1N1, iar restul lotului este în carantină.