Cele mai citite
 


Călăraşi: Centrul de vaccinare anti-A/H1N1 de la spitalul judeţean a fost închis
joi, 21 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Activitatea centrului de vaccinare împotriva gripei cu virus A/H1N1 de la Spitalul de Urgenţă Judeţean Călăraşi a fost suspendată.
'Numărul solicitărilor a scăzut în ultimele zile, motiv pentru care am suspendat activitatea la centrul de vaccinare', a declarat miercuri, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog Camelia Truică.
Potrivit acesteia, dacă vor exista noi solicitări centrul de vaccinare va fi redeschis.
Centrul de vaccinare a fost deschis pe data de 11 ianuarie în Ambulatoriul de specialitate din cadrul Spitalului de Urgenţă Judeţean Călăraşi şi era deservit de trei cadre medicale ale spitalului
La nivelul judeţului funcţionează în continuare trei puncte de vaccinare, unul în cadrul DSP Călăraşi şi alte două în cadrul compartimentelor teritoriale de sănătate publică din localităţile Olteniţa şi Lehliu-Gară.
În judeţul Călăraşi s-au înregistrat două decese cauzate de virusul A/H1N1, iar numărul total de cazuri de gripă nouă confirmate de laborator a ajuns la 108.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Călăraşi: Un nou caz de gripă nouă Un nou caz de gripă cu virus A/H1N1 pandemic s-a confirmat în judeţul Călăraşi, a declarat vineri, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog Camelia Truică.
Călăraşi: Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 Călăraşi, 17 ian /Agerpres/ - Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate în judeţul Călăraşi, a declarat duminică, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog Camelia Truică.
MS: 3 noi decese şi 52 de cazuri de gripă nouă Ministerul Sănătăţii a anunţat, duminică, că, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate trei noi decese şi au fost confirmate alte 52 cazuri de gripă cu virus A/H1N1.
Călăraşi: Campania de vaccinare împotriva gripei noi, în plină desfăşurare Campania de vaccinare a personalului medical şi a elevilor împotriva gripei cu virus A/H1N1 este în plină desfăşurare, a susţinut, joi, medicul epidemiolog Camelia Truică.
Începe vaccinarea împotriva gripei porcine Ministerul Sănătăţii (MS) demarează începând cu data de 26 noiembrie campania de vaccinare împotriva virusului gripal A/H1N1. Până la sfârşitul anului 2009, Institutul Cantacuzino va produce cinci milioane de doze de vaccin, care sunt destinate persoanelor adulte. Astfel, primele 1.340.000 de doze de...
Alte 56 de cazuri de gripă nouă şi trei decese înregistrate în România Încă 56 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1 şi trei decese au fost confirmate în ultimele 24 de ore, a anunţat Ministerul Sănătăţii.