Cele mai citite
 


Mehedinţi: Prefectul îngrijorat de hrana proastă din spitale
joi, 21 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prefectul judeţului Mehedinţi, Ion Mîţu, a dispus miercuri efectuarea unui control la societatea care prepară hrana pentru spitalele din Drobeta Turnu Severin, mai mulţi bolnavi sesizând că aceasta este scumpă şi de proastă calitate.
Potrivit sursei citate, unităţile spitaliceşti severinene achită lunar facturi de 400.000 lei unei firme care a concesionat în anul 2004 serviciul respectiv, contract care s-a dovedit păgubos atât pentru buget, cât şi pentru sutele de bolnavi care zilnic beneficiază de o hrană fără calităţi nutritive.
'Trebuie să punem capăt definitiv acestei situaţii, mai ales că contractul a expirat în anul 2009.Controlul are drept obiectiv identificarea cauzelor care conduc la prepararea unor mâncăruri scumpe, care cu greu pot fi comestibile', a afirmat prefectul Ion Mîţu.
Firma în cauză riscă să-şi înceteze activitatea în spitalele din Drobeta Turnu Severin, mai ales că există indicii că aceasta reprezintă interesele unor grupuri de afaceri care şi-au făcut un obicei din a devaliza bugetul de stat cu eforturi financiare minime, a mai spus prefectul.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Peste 10 persoane în adăposturile din Drobeta Turnu Severin Un număr de nouă bărbaţi şi două femei au fost identificate pe străzile municipiului Drobeta Turnu Severin şi transportate la internatele unor unităţi şcolare din localitate.
Mehedinţi: Bani pentru achitarea arieratelor Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin a obţinut, în luna decembrie, de la bugetul de stat, suma de 2,3 milioane de lei, pentru plata arieratelor şi aprovizionarea cu medicamente şi materiale sanitare, a declarat luni, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Mehedinţi...
Mehedinţi: SJU cheltuie lunar aproximativ 60.000 lei pentru alcoolicii adunaţi de pe străzi Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Drobeta Turnu Severin cheltuie lunar de la buget în jur de 60.000 lei pentru persoanele adunate de pe străzi cu ambulanţele în comă alcoolică, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: SJU din Drobeta Turnu Severin a fost acreditat pentru prelevarea de organe umane Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin a fost acreditat la începutul acestui an să efectueze prelevări de organe de la donatori şi persoane în moarte cerebrală, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti, dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: Bani din surse extra-bugetare la SJU Drobeta Turnu Severin Drobeta Turnu Severin, 24 feb /Agerpres/ - Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin a atras la buget, în luna februarie, suma de 150.000 lei prin renegocierea contractelor de prestări servicii, a declarat vineri, pentru AGERPRES, managerul unităţii, Claudiu Zară.
Mehedinţi: Colegiul medicilor va cerceta cazul pacientului care a stat trei ani cu două pense în abdomen Colegiul medicilor din judeţul Mehedinţi va cerceta sesizarea bărbatului de 45 de ani din localitatea Dănceu în abdomenul căruia i-au fost 'uitate' două pense în timpul unei operaţii efectuată în urmă cu aproape trei ani, a declarat vineri, pentru AGERPRES, preşedintele dr.Doina Mazilu.