Cele mai citite
 


Mehedinţi: Al 26-lea caz de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1
joi, 21 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un nou caz de îmbolnăvire cu gripă nouă a fost înregistrat miercuri în judeţul Mehedinţi, ridicând la 26 numărul persoanelor infectate cu virusul A/H1N1.
Rezultatele de laborator primite de la Institutul Cantacuzino din Bucureşti, prelevate de la un bărbat de 57 ani, din comuna Malovăţ, internat în urmă cu trei zile la Secţia de boli contagioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin, au confirmat supoziţiile medicilor.
Directorul adjunct al Direcţiei pentru Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi, Romaniţa Ionovici, a declarat pentru AGERPRES că bolnavul se află sub supravegherea medicilor, care îi administrează tratamentul adecvat şi nu există riscul de a-şi pierde viaţa.
Potrivit sursei citate, din cele 40 de cazuri suspecte din judeţul Mehedinţi, doar la 26 de persoane a fost confirmată prezenţa virusului A/H1N1, fără să se înregistreze însă vreun deces.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Trei cazuri de gripă nouă, confirmate Trei cazuri de infectare cu virusul A/H1N1 au fost confirmate în municipiul Drobeta Turnu Severin, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, directorul adjunct pe probleme de epidemiologie al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi, dr. Marinică Stoian.
Mehedinţi: Cazurile suspecte de gripă nouă, neconfirmate Rezultatul analizelor medicale trimise joi de Institutul Cantacuzino din Bucureşti infirmă infectarea cu virusul A/H1N1 a celor două eleve de la Liceul 'Victor Gomoiu' din Vânju Mare, judeţul Mehedinţi.
Mehedinţi: Alte două cazuri de persoane infectate cu virusul A/H1N1 Drobeta Turnu Severin, 7 nov /Agerpres/ - Rezultatele medicale sosite de la Institutul Cantacuzino din Bucureşti au confirmat, sâmbătă, alte două cazuri de persoane infestate cu virusul A/H1N1 în Drobeta Turnu Severin, a declarat pentru AGERPRES directorul adjunct pe probleme epidemiologice al Direcţiei...
Mehedinţi: Un nou caz de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 În judeţul Mehedinţi, a fost confirmat cel de-al cincisprezecelea caz de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, directorul adjunct pe probleme de epidemiologie al Direcţiei pentru Sănătate Publică (DSP), Marinică Stoian.
Mehedinţi: Măsuri de prevenire a contaminării cu virusul A/H1N1 În unităţile spitaliceşti din judeţul Mehedinţi au fost luate măsuri corespunzătoare de prevenire a extinderii virusului gripei A/H1N1 în cazul în care acesta va apărea la un bolnav, a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul adjunct pe probleme de epidemiologie al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP)...
Mehedinţi: Aprovizionare cu medicamente contra virusului A/H1N1 Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi a aprovizionat Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde vor fi internate toate persoanele infestate cu virusul A/H1N1, cu un număr de 5.000 pastile de Tamiflu, a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul adjunct, Marinică Stoian.