Cele mai citite
 


Mehedinţi: Fonduri pentru decontarea serviciilor de ambulanţă
vineri, 22 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Drobeta Turnu Severin, 22 ian /Agerpres/ - Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a alocat suma de 870.000 lei pentru plata serviciilor de asistenţă medicală, restante din anul 2009, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi societatea Bya Cris, a declarat,pentru AGERPRES, reprezentantul instituţiei Radu Barbu.
Potrivit acestuia, suma respectivă a fost suficientă pentru decontarea facturilor emise în urma efectuării consultaţiilor la domiciliu, transportului bolnavilor la unităţile spitaliceşti şi a intervenţiilor de salvare a vieţii unor persoane aflate în pericol pe drumurile şi în locurile publice.
'Am început demersurile pentru a asigura, săptămâna viitoare, un avans necesar desfăşurării în condiţii normale a serviciilor prestate în luna ianuarie, evaluate la circa 900.000 lei', a precizat Barbu.
Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi dispune, la această dată, de un parc auto de 35 autospeciale, din care 25 dotate la standarde europene, iar firma privată Bya Cris de 7 asemenea autovehicule. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Fonduri pentru decontarea serviciilor de ambulanţă Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a decontat, în această săptămână, servicii de asistenţă tehnică şi transport al bolnavilor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) în valoare de 552.000 de lei, a declarat marţi pentru AGERPRES reprezentantul acesteia, Radu Barbu.
Mehedinţi: Peste 450 de asiguraţi beneficiază de asistenţă medicală la domiciliu Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a primit de la începutul anului şi până la 1 octombrie 452 de cereri de la asiguraţi pentru asistenţă medicală la domiciliu, a declarat, joi, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, Ion Mîţu.
Mehedinţi: Ambulanţe noi pentru infrastructura de asistenţă medicală de urgenţă din judeţ Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a primit luni două ambulanţe noi dotate cu echipamente performante pentru intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă.
Mehedinţi: Salvare nouă la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Drobeta Turnu Severin, 5 dec /Agerpres/ - Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a primit, sâmbătă, o autoutilitară tip C, cu o valoare de circa 150.000 euro, a declarat pentru AGERPRES directorul tehnic Crişan Dumitraşcu.
Mehedinţi: Serviciul Judeţean de Ambulanţă, în blocaj financiar Situaţia financiară a Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi este critică, medicii de familie care asigură tratamentul bolnavilor la domiciliu având restanţe la plata salariilor din luna mai, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, prefectul judeţului, Ion Mîţu.
Mehedinţi: Plăţi pentru serviciile de asistenţă medicală Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi, în pofida crizei economice, a decontat servicii medicale aferente lunilor octombrie şi noiembrie în valoare de opt milioane lei, a declarat vineri, pentru AGERPRES, reprezentantul instituţiei, Radu Barbu.