Cele mai citite
 


Ajutor al serviciilor sociale şi medicale din Primăria Capitalei, acordat oamenilor străzii
vineri, 22 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 22 ian /Agerpres/ - Oamenii fără adăpost din Capitală vor beneficia în această perioadă, când se prognozează o scădere serioasă a temperaturilor, de ajutorul Direcţiei de Asistenţă Socială şi a celei care se ocupă de administrarea spitalelor din Primăria Capitalei.
Şeful Direcţiei de Administrare a Spitalelor din Primăria Capitalei, Marius Savu, a declarat vineri că, în condiţiile în care se prognozează scăderea temperaturile de până la minus 20 de grade Celsius, oamenii fără adăpost care suferă degerături sau pur şi simplu nu au unde să doarmă vor fi direcţionaţi în funcţie de problema pe care o au către serviciile de asistenţă socială unde li se va servi o masă caldă şi li se va oferi un pat în care să doarmă, sau către spitale, dacă cei în cauză suferă de degerături şi au nevoie de asistenţă medicală.
''Vom identifica împreună cu poliţia comunitară, cu ambulanţa şi cu serviciile sociale, în special noaptea, acele persoane care au nevoie de asistenţa noastră', a precizat Savu.
Numărul de locuri pentru persoanele fără adăpost de care dispune sistemul de asistenţă socială este de 160, iar alte 70 sunt în spitale. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti asigură asistenţa medicală sâmbătă cu 90 de echipaje, plus patru din privat Dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti - Ilfov, a declarat, pentru AGERPRES, că în cursul zilei de sâmbătă asistenţa medicală va fi asigurată cu 90 de echipaje, dintre acestea 57 fiind pentru urgenţe, iar restul pentru consult şi transport pacienţi, patru fiind echipaje...
Botoşani: Asistentă medicală care se afla într-o ambulanţă în misiune, rănită într-un accident rutier O asistentă medicală de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani, care se afla într-o autospecială în misiune, a fost rănită, vineri seară, în urma unui accident rutier produs pe raza localităţii Ungureni.
Servicul de Ambulanţă al Capitalei va asigura asistenţa medicală la Revelion Bucureşti, 30 dec /Agerpres/ - Serviciul de Ambulanţă al Capitalei va asigura asistenţa medicală în noaptea de Revelion, la cele două manifestări din Piaţa Constituţiei şi din Piaţa Revoluţiei, a declarat pentru AGERPRES dr. Alis Grasu, managerul instituţiei.
Două echipaje asigură asistenţa medicală la pelerinajul de Florii; 200 de jandarmi acţionează pentru păstrarea ordinii Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov va asigura asistenţa medicală la pelerinajul de Florii, a declarat pentru AGERPRES dr. Alis Grasu, managerul instituţiei.
Vaslui: Asistenta de la Ambulanţă care a sustras bani de la un pacient, mutată disciplinar la Huşi Asistenta medicală de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, care a sustras bani din bagajul unui pacient care era transferat între două secţii ale Spitalului Judeţean, a fost mutată disciplinar la substaţia Huşi.