Cele mai citite
 


Buzău: Şapte noi cazuri de gripă AH1N1
duminică, 24 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şapte noi cazuri de gripă AH1N1 au fost confirmate, vineri, în judeţul Buzău, din cele 46 de suspiciuni existente.
Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, Horia Banu, a declarat, pentru AGERPRES, că toate cazuri de gripă nouă au fost confirmate la persoane adulte, dintre care două femei gravide în ultimul trimestru de sarcină, una provenind din mediul urban, cealaltă din mediul rural. Cele două se află sub strictă supraveghere medicală.
Potrivit sursei citate, din cele şapte cazuri confirmate, cinci provin din mediul urban şi două din mediul rural, iar formele de îmbolnăvire sunt medii.
În judeţul Buzău au fost înregistrate aproape 200 de cazuri de gripă AH1N1 şi un deces.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: 14 noi cazuri de gripă nouă 14 noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate duminică în judeţul Buzău, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând în acest judeţ la 97, potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Buzău.
Buzău: Şapte noi cazuri de gripă cu AH1N1 Şapte din cele 26 de noi cazuri de gripă cu virus pandemic confirmate în ultimele 24 de ore la nivel naţional sunt din judeţul Buzău.
Harghita: Cinci noi cazuri de gripă nouă Cinci noi cazuri de gripă AH1N1 au fost confirmate în Harghita, numărul îmbolnăvirilor înregistrate ajungând la 29.
Buzău: Patru noi cazuri de gripă AN1H1 Patru noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate joi la Buzău, numărul total al îmbolnăvirilor în judeţ ajungând la 154.
Buzău: 14 noi cazuri de gripă pandemică Buzău, 5 dec /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore, în judeţul Buzău au fost confirmate alte 14 cazuri de gripă nouă, numărul total ajungând la 46.
MS: Două decese şi 75 de noi cazuri de gripă AH1N1, în ultimele 24 de ore Două decese şi 75 de noi cazuri de gripa AH1N1 s-au confirmat în ultimele 24 de ore, informează Ministerul Sănătăţii, într-un comunicat transmis sâmbătă AGERPRES.