Cele mai citite
 


Medic român rezident, în misiune de asistenţă umanitară în Haiti
duminică, 24 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un medic român cu rezidenţa în Statele Unite ale Americii va participa, începând de vineri, la o misiune de asistenţă umanitară în Haiti.
Medicul Lucia Daiana Vociulescu, profesor asistent la departamentul de anesteziologie din cadrul Centrului Medical al universitatii New York, va acorda asistenţă medicală la 'Hopital General Central' din Port-au Prince.
Operaţiunea de asistenţă umanitară la care va participa medicul român este organizată de către NYU Medical Center, în parteneriat cu ONG-ul 'Partners in Health'.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Campanie umanitară itinerantă Bucureşti, 10 iunie /Agerpres/ - Programul de asistenţă medicală stomatologică gratuită pentru copiii din centrele de asistenţă socială "Overland for smile - Zâmbet de copil" a fost lansat, joi.
ONU vrea să transforme stadionul din Port-au-Prince în spital de campanie ONU analizează împreună cu autorităţile din Haiti posibilitatea de a utiliza stadionul naţional din Port-au-Prince pentru instalarea unui spital de campanie în care vor lucra echipe medicale internaţionale, transmite vineri Efe.
Asistenta medicală care s-a sinucis după farsa a doi redactori radio a lăsat o scrisoare de adio Jacintha Saldanha, asistenta medicală care a căzut pradă farsei a doi DJ australieni - aceştia au obţinut informaţii despre starea de sănătate a lui Kate Middleton dându-se drept regina Angliei şi prinţul Charles - şi s-a sinucis din această cauză ar fi lăsat o scrisoare de adio.
Asistenţa medicală acordată grupurilor vulnerabile, cheia combaterii tuberculozei, afirmă două agenţii europene de sănătate Două agenţii europene de sănătate au subliniat, într-un raport dat publicităţii joi, necesitatea mai multor programe orientate spre grupurile vulnerabile - cum ar fi persoanele fără adăpost, consumatorii de droguri şi imigranţii din ţările cu rate ridicate de tuberculoză - pentru a reduce răspândirea...
Asistentă medicală la Biroul de Medicina Muncii Piteşti, reţinută pentru trafic de influenţă Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Piteşti au reţinut-o şi efectuează cercetări faţă de Ancuţa Marilena Avram, asistent medical la Biroul de Medicina Muncii Piteşti, acuzată de trafic de influenţă în formă continuată, informează un comunicat al DNA remis marţi AGERPRES.
Botoşani: Medici americani, implicaţi într-o campanie umanitară la Dorohoi O delegaţie de medici americani, membri ai Fundaţiei Medical Mission, s-a aflat, în această săptămână, la Botoşani, într-o acţiune umanitară în cadrul căreia a asigurat asistenţă medicală şi tratament unor pacienţi care provin din familii sărace.