Cele mai citite
 


Constanţa: Grădiniţă închisă pentru dezinfecţie, din cauza gripei noi
duminică, 24 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Două cazuri de gripă nouă au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, la două minore, iar gradiniţa din municipiul Constanţa la care era înscrisă una dintre fete a fost închisă, vineri, pentru a se face dezinfecţie.
Potrivit directorului Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică (DJSP), dr. Constantin Dina, la grădiniţă s-a făcut triajul epidemiologic al copiilor şi cadrelor didactice, iar starea de sănătate a acestora va fi supravegheată de către medici.
În cazul celui de al doilea bolnav de gripa A/H1N1, el a luat virusul de la un membru al familiei, fără a exista implicaţii epidemiologice în colectivităţi de copii.
'Pacienţii sunt sub tratament de specialitate, cu stare generală bună', a menţionat reprezentantul DJSP.
În judeţul Constanţa, numărul cazurilor confirmate de gripă nouă creşte de la o zi la alta şi a ajuns la aproape 130. Până în prezent au fost înregistrate cinci decese din cauza acestei boli, printre care un bărbat din Ţăndărei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gripă nouă la o elevă, cursuri suspendate Şapte noi cazuri de gripă A/H1N1 au fost înregistrate, în ultimele 24 de ore, în judeţul Constanţa, printre bolnavi aflându-se o elevă de clasa a IX-a.
Constanţa: Numărul cazurilor de gripă nouă şi viroză, în creştere Constanţa, 13 ian /Agerpres/ - Aproape 30.000 de constănţeni s-au vaccinat împotriva gripei noi, până în prezent, iar cele mai solicitate sunt punctele de vaccinare înfiinţate în nouă unităţi sanitare, deşi oamenilor li se recomandă să meargă la cabinetele medicilor de familie pentru evitarea aglomeraţiei...
Alte 56 de cazuri de gripă nouă şi trei decese înregistrate în România Încă 56 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1 şi trei decese au fost confirmate în ultimele 24 de ore, a anunţat Ministerul Sănătăţii.
Constanţa: Şapte cazuri de gripă nouă, în ultimele 24 de ore Alte şapte cazuri de gripă nouă au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, în judeţul Constanţa, numărul bolnavilor infectaţi cu virusul A/H1N1 ajungând la 48, au anunţat, sâmbătă, reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică (DJSP).
Constanţa: Zeci de cazuri de gripă nouă, reticenţă în acceptarea vaccinării Un număr de 39 de cazuri de gripă nouă s-au înregistrat în judeţul Constanţa din luna mai şi până în prezent, iar unul dintre bolnavi, un bărbat de 45 de ani care suferea şi de alte boli, a decedat la începutul acestei săptămâni.
Numărul cazurilor de gripă nouă a depăşit 6.200 Centrul de Prevenire şi Control al Bolilor Transmisibile a informat că în ultimele 24 de ore au fost confirmate încă 34 cazuri de gripă cu virus AH1N1 şi două decese.