Cele mai citite
 


Campanie de prevenire a diabetului
duminică, 24 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Diabetul zaharat reprezintă cea mai frecventă boală endocrină, care ucide anual aproximativ 800.000 de oameni, fiind a cincea cauză de deces la nivel mondial.
Conform statisticilor, aproape 250 de milioane de persoane suferă, în prezent, de diabet în întreaga lume, iar alte 300 de milioane prezintă risc semnificativ de a se îmbolnăvi.

În România peste 50.000 de persoane sunt depistate, în fiecare an, cu această maladie, îngroşând astfel rândurile celor 5% dintre românii cu diagnosticul deja confirmat.

Aceste cifre alarmante stau la baza ultimei campanii Centrofarm, care propune, timp de doua luni (ianuarie şi februarie 2010) consiliere şi testare gratuită a nivelului glicemiei.

Partenerii Centrofarm în această campanie, TrustMed, Doppel Hertz, Akildia, Medicover propun celor interesaţi reduceri semnificative în cazul produselor şi serviciilor necesare prevenţiei şi tratării acestei boli.

'Nouă din zece cazuri de diabet de tip 2 pot fi prevenite, prin modificări minore ale stilului de viaţă! De la această premisă optimistă, am demarat ultima noastră campanie, prin care îi invităm pe toţi cei preocupaţi de sănătatea lor să îşi testeze gratuit nivelul glicemiei în farmaciile Centrofarm şi să beneficieze de consiliere de specialitate. De multe ori, spunem cu detaşare că o astfel de boală nu ne poate lovi. Pentru a fi sigur că eşti sănătos, însă, testează-te şi recomandă-le prietenilor sau familiei să facă acelaşi lucru!', a declarat directorul general Centrofarm, Dorin Catană.

Centrofarm estimează că mesajele campaniei vor ajunge la peste 300.000 de clienţi, atât prin discuţiile cu specialiştii din farmacii, cât şi prin intermediul materialelor documentare puse la dispoziţie în farmacii, iar peste 7.000 de clienţi îşi vor putea verifica starea de sănătate prin consiliere şi testarea gratuită a glicemiei.în toate farmaciile Centrofarm.

'Cel mai simplu şi mai indicat mod de a reduce riscurile de diabet este să mâncăm sănătos, să facem sport de cel puţin trei ori pe săptămână şi, nu în ultimul rând, să ne monitorizăm cu regularitate glicemia din sânge. Sunt soluţii la îndemână pe care nimeni nu ar trebui să le treacă cu vederea', a declarat, la rândul său, Mirela Moroşanu, director medical Centrofarm.

Cei interesaţi pot consulta site-ul www.centrofarm.ro sau TelVerde 0800-07-03-07 pentru a afla detalii despre programul şi adresele farmaciilor Centrofarm unde au loc consultaţiile gratuite.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Centrofarm lansează în 6 farmacii din București campania medicală de testare gratuită pentru depistarea osteoporozei Centrofarm demarează o nouă campanie medicală de prevenire și informare privind osteoporoza, în cadrul Programului Câștigă Viață. Campania se va desfășura în 6 farmacii și se adresează posesorilor cardului de fidelitate Centrofarm, care vor beneficia astfel de consultații medicale de specialitate...
O nouă campanie de prevenire a bolilor cardiovasculare se desfășoară în 9 farmacii Centrofarm din București Din 1 octombrie și până în 31 decembrie 2014, Centrofarm derulează campania medicală de prevenire şi informare privind bolile cardiovasculare, în 9 farmacii din Bucureşti, în cadrul Programului Câştigă Viaţă. Astfel, posesorii cardului de fidelitate Centrofarm pot beneficia de testări gratuite...
Analize şi consultaţii oftalmologice gratuite la ExpoDiabet&Nutriţie - Preşedintele ANPC, Bogdan Pandelică - “Eticheta corectă, cheia pentru o viaţă cât mai sănătoasă” Bogdan Pandelică, Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), va fi prezent sâmbătă, 21 mai, la ExpoDiabet &Nutriţie, unde va susţine, între orele 13.00 şi 14.00, conferinţa cu tema “Eticheta corectă, cheia pentru o viaţă cât mai sănătoasă”.
Centrofarm demarează campania de testare gratuită a auzului și continuă campania de dermoanaliză În perioada 2 iunie-31 august, Centrofarm derulează în cadrul Programului Câștigă Viață campania de testare a auzului în 11 farmacii din București. Astfel, clienții Centrofarm pot beneficia gratuit de consultanță de specialitate. În plus, campania de dermoanaliză gratuită continuă și...
Centrofarm oferă clienţilor săi testări gratuite EKG, în cadrul campaniei de prevenire a bolilor cardiovasculare Din 20 ianuarie şi până în 30 martie, Centrofarm derulează campania medicală de prevenire şi informare privind bolile cardiovasculare, în 11 farmacii din Bucureşti, în cadrul Programului Câştigă Viaţă. Astfel, posesorii cardului de fidelitate Centrofarm pot beneficia de consultaţii medicale...
Centrofarm continuă campania de testare gratuită a auzului în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2014 Campania Centrofarm de testare gratuită a auzului, derulată în cadrul Programului Câștigă Viață, continuă în 13 farmacii din București. În perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2014, clienții Centrofarm pot beneficia gratuit de consultanță de specialitate. Servicii gratuite de testare...