Cele mai citite
 


Iaşi: La Terapie Intensivă, după ce s-au dat cu sacul pe pârtie
duminică, 24 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Trei studenţi au ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi după ce s-au accidentat în timp ce alunecau cu folia?pe pârtie.
Aflaţi în plină sesiune, cei trei tineri au ignorat gerul de afară şi au ieşit să se distreze pe pârtie. Lipsa săniilor sau a schiurilor a fost compensată de câţiva saci de gunoi luaţi în ultima clipă din camera de cămin.

La un moment dat, din cauza vitezei şi a lipsei de experienţă, cei trei s-au oprit într-un stâlp.

Dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul UPU, susţine că în cea mai gravă stare este un tânăr în vârstă de 21 de ani, care a suferit multiple fracturi în urma impactului. El a fost adus de un echipaj al Ambulanţei în stare de şoc traumatic.

'Pacientul a beneficiat de măsuri de resuscitare volemică, antialgice, evaluare clinică, imagistică şi biologică şi a rămas internat la Clinica ATI-Traumatologie. Când starea clinică o va permite, fracturile de femur şi humerus stâng vor fi rezolvate chirurgical' - a explicat dr. Ciuhodaru.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Deputatul Ciuhodaru: Susţin includerea Spitalului de Urgenţe în mapa şedinţei de Guvern de la Iaşi Deputatul Tudor Ciuhodaru, membru al Comisiei de Sănătate a Camerei Deputaţilor, susţine includerea printre priorităţile agendei guvernamentale din 17 martie adoptarea unei Hotărâri de Guvern care să asigure finalizarea cât mai rapidă a Spitalului Clinic de Urgenţe din Copou pentru ca pacienţii aflaţi...
Iaşi: Număr mare de pacienţi la UPU Peste 190 de persoane au ajuns, în ultima gardă, la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, numărul acestora fiind cu 30-40 % mai mult faţă de perioadele anterioare, a declarat vineri, pentru AGERPRES, dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul spitalului...
Iaşi: Un bărbat s-a autoincendiat pentru că nu îşi mai poate creşte copiii Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din localitatea Trifeşti, s-a stropit cu diluant şi s-a autoincendiat, disperat că nu va putea avea grijă de cei patru copii.
Iaşi: Un bărbat călcat de tren, un nou caz 'Lăzărescu' Un bărbat, victimă a unui accident feroviar, a fost plimbat timp de şase ore între trei spitale deoarece Iaşiul nu are o unitate medicală în care să funcţioneze mai multe sectoare medicale.
Iaşi: Ministrul Apărării susţine cauza unui spital de urgenţe Ministrul Apărării, Gabriel Oprea, a dat asigurări, miercuri, că va acorda tot sprijinul pentru ca imobilul care se află în construcţie de mai bine de 16 ani în curtea Spitalului Clinic de Urgenţe să devină funcţional.