Cele mai citite
 


Ambulanţa, solicitată la peste 1.100 de cazuri în Capitală
duminică, 24 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Serviciul de Ambulanţă al Capitalei a fost solicitat în ultimele 24 de ore pentru 1.143 de cazuri, dintre care 80 căzuţi în stradă, 40 fiind cazuri sociale, a declarat pentru AGERPRES dr. Alice Grasu, managerul Serviciului.
Ea a precizat că dintre cele 40 de persoane reprezentând cazuri sociale, 22 au fost duse la adăposturile special amenajate pentru cei fără adăpost iar şase au fost spitalizaţi, cu hipotermie şi degerături.

'Un număr de 18 persoane fără adăpost au refuzat să meargă la adăposturi sau la spital şi probabil că cel care a decedat face parte dintre acestea', a adăugat Alice Grasu, referindu-se la bărbatul care a fost găsit mort pe trotuar, în sectorul 5 al Capitalei.

Şefa Serviciului de Ambulanţă a spus că sâmbătă noaptea vor continua acţiunile de localizare a cazurilor sociale între solicitările pe care serviciul le are. Pe măsură ce acestea sunt localizate, sunt preluate de maşini de transport pacient şi de paramedicii de la SMURD pentru a fi duse la adăposturi sau la spitale, în funcţie de situaţie, a adăugat Alice Grasu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Serviciul de ambulanţă al Capitalei şi SMURD vor avea program normal Serviciul de ambulanţă Bucureşti-Ilfov va avea program normal şi o tură completă cu 80 de ambulanţe, dintre care 15 pentru transport şi 50 pentru urgenţe majore, a declarat joi, pentru AGERPRES, dr. Alis Grasu, managerul Servicului.
Serviciul de Ambulanţă al Capitalei a înregistrat în zilele Anului Nou peste 1.700 de solicitări Serviciul de Ambulanţă al Capitalei a înregistrat, în intervalul 31 decembrie 2010 ora 19,00 - 2 ianuarie 2011, ora 12,00, 1.715 solicitări, dintre care 1.002 urgenţe, a declarat, duminică, pentru AGERPRES dr. Cristian Grasu.
Aproape 5.000 de solicitări la Serviciul de Ambulanţă al Capitalei 'Începând de joi seara, de la ora 19,00 şi până pe data de 4 ianuarie, ora 7,00 dimineaţa, la Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti şi Ilfov au fost înregistrate 4.324 de solicitări la care s-au adăugat alte 490 solicitări pentru SMURD', a declarat dr. Alice Grasu, managerul Serviciului de...
Solicitările la Serviciul de Ambulanţă al Capitalei au crescut Solicitările la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov au crescut cu 7,61% comparativ cu aceeaşi perioadă a săptămânii trecute, a declarat miercuri pentru AGERPRES dr. Alis Grasu, managerul instituţiei.
Anchetă în cazul Gyuri Pascu: Mai multe documente de la Ambulanţă şi SMURD, solicitate de poliţişti (surse) Mai multe documente de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov şi SMURD în cazul morţii actorului Ioan Gyuri Pascu ar urma să ajungă vineri la Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB, au declarat pentru AGERPRES surse din Poliţia Capitalei.
Servicul de Ambulanţă al Capitalei va asigura asistenţa medicală la Revelion Bucureşti, 30 dec /Agerpres/ - Serviciul de Ambulanţă al Capitalei va asigura asistenţa medicală în noaptea de Revelion, la cele două manifestări din Piaţa Constituţiei şi din Piaţa Revoluţiei, a declarat pentru AGERPRES dr. Alis Grasu, managerul instituţiei.