Cele mai citite
 


Iaşi: Un bucureştean a degerat în drum spre Ierbiceni
marţi, 26 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Un bucureştean a ajuns, luni dimineaţa, în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, după ce a suferit degerături grave şi a îngheţat în drum spre localitatea Ierbiceni.

Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, susţine că a încercat să sjungă la sora sa care locuieşte în satul Ierbiceni.

Tânărul a ignorat avertismentele meteorologilor şi medicilor de a nu se expune la frig vreme îndelungată şi a decis să parcurgă drumul pe jos, întrucât circulaţia autovehiculelor se desfăşoară cu foarte mare greutate din cauza frigului năprasnic.

Însă, după câteva ore de mers pe un ger de peste minus 25 de grade Celsius nu a mai rezistat. El a fost adus la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi de un echipaj al serviciului ambulanţă.

La spital, a beneficiat imediat de protecţie termică, măsuri de încălzire activă şi pasivă. Bărbatul va rămâne internat în clinica de Chirurgie Plastică şi reconstructivă pentru rezolvarea degeraturilor de gradul III.

Dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor, susţine că prognosticul este rezervat datorită severităţii lezionale.

În cursul ultimelor două zile cu temperaturi extrem de scăzute, la Spitalul Clinic de Urgenţe Sf. Ioan din Iaşi au fost trataţi numeroşi pacienţi cu patologie determinată sau agravată de frig.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă din cauza hipotermiei Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' din Iaşi încearcă de mai bine de cinci ore să salveze viaţa unui bărbat adus în stare de şoc hipotermic.
Iaşi: Tudor Ciuhodaru cere sprijin pentru mutarea Spitalului de Urgenţe Doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi solicită sprijinul Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Apărării pentru finalizarea lucrărilor la parterul clădirii în care ar trebui să fie mutat Spitalul Clinic de...
Iaşi: În stare gravă din cauza şamponului O femeie în vârstă de 68 de ani a fost adusă în stare gravă la?Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, la scurt timp?după ce a utilizat un şampon.
Iaşi: Două persoane fără adăpost, aduse la spital în stare gravă Iaşi, 25 ian /Agerpres/ - Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost adus din stradă, la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, de un echipaj al serviciului de ambulanţă, după ce a stat mai multe ore în frig.
Iaşi: Tentativă de suicid la 89 de ani, din cauza diminuării pensiilor Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi au constatat cu surprindere că două femei în vârstă au decis să îşi pună capăt zilelor de teamă că vor muri de foame.
Iaşi: În stare gravă, după ce a fost muşcat de iubită Un tânăr în vârstă de 24 de ani se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, după ce a fost muşcat de prietenă.