Cele mai citite
 


Giurgiu: Bărbat cu degerături condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă
marţi, 26 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat cunoscut fără adăpost care prezenta degerături a fost preluat la acest final de săptămână de SMURD Giurgiu şi condus la unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru îngrijiri.
'Bărbatul era cunoscut ca un caz social şi a fost ridicat cu stare de hipotermie de pe strada Alexandriei în urma unui apel la 112 şi condus la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţe Giurgiu', a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, Mădălina Boţoroagă.

Totodată, SMURD Giurgiu a mai intervenit la acest final de săptămână în 11 situaţii de urgenţă pentru persoane care prezentau diverse dureri, suferiseră traumatisme sau aveau alte afecţiuni.

Pentru a face faţă situaţiilor deosebite în aceste zile geroase cu temperaturi de aproximativ minus 20 de grade pe timpul nopţii, Primăria municipiului Giurgiu a trimis două autoturisme să se deplaseze prin oraş pentru a identifica persoanele care au nevoie de ajutor din cauza frigului şi pentru a le transporta la Centrul de primire al persoanelor fără adăpost.

Şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Giurgiu şi-a suplimentat personalul de rezervă în caz de intervenţii cu 20 de persoane în aceste zile de atenţionare de cod galben.

Cu excepţia municipiului Giurgiu, în celelalte localităţi din judeţ nu există unităţi de primire a persoanelor fără adăpost, dar la primării s-au luat măsuri pentru amenajarea acestora şi pentru asigurararea serviciului de permanenţă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Purtătorul de cuvânt al SJU Satu Mare: Medicii nu ştiau că în parc era o femeie căzută Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a declarat marţi, pentru AGERPRES, că medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe nu ştiau că în parcul din faţa unităţii se află o femeie căzută dar nici persoana care a cerut ambulanţa nu a explicat foarte clar care este situaţia...
Giurgiu: Zeci de urgenţe medicale preluate de SMURD după ore de intervenţii şi deplasări pe jos prin zăpadă Echipajele ISU Giurgiu se luptă în continuare cu situaţiile de urgenţă apărute în urma codului portocaliu de viscol şi ninsoare înregistrat pe raza judeţului, în ultimele 24 de ore intervenind în 18 cazuri de urgenţe medicale înregistrate din cauza unor afecţiuni cardiace, hipotermie, insuficienţă r...
RETROSPECTIVÃ/ Sălaj: Peste 2.000 de intervenţii SMURD în primul an de activitate Primul an de activitate al Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare în Sălaj a însemnat peste 2.000 de intervenţii la nivelul celor patru subunităţi din judeţ, pentru toate urgenţele care pun viaţa unei persoane sau mai multora în pericol imediat.
Sălaj: Măsuri pentru prevenirea deceselor prin hipotermie a persoanelor fără adăpost Echipajele Poliţiei Locale, ale Jandarmeriei şi ale Poliţiei vor patrula în permanenţă în zonele în care se adună persoanele fără adăpost din Zalău, oamenii străzii urmând a fi transportaţi de către Serviciul de Ambulanţă, în funcţie de problemele pe care le au, la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a...
Brăila: Unitatea de Primiri Urgenţe funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24 Unitatea de Primiri Urgenţe Brăila funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24, ultimul medic fiind angajat chiar săptămâna trecută, a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Mihail Iugulescu.
Giurgiu: Oficiali ai Spitalului Judeţean de Urgenţă spun că nu au înştiinţaţi oficial în legătură cu amendarea unor medici Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţe Giurgiu, Elisabeta Bene, susţine că medicii de la Spitalul Judeţean de urgenţe Giurgiu nu au primit încă un document oficial prin care să fie înştiinţaţi de faptul că vor fi amendaţi în cazul baschetbalistului american decedat.