Cele mai citite
 


Giurgiu: Trei persoane cu degerături au solicitat ambulanţa
marţi, 26 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Trei persoane din judeţul Giurgiu care au suferit din cauza gerului au beneficiat de ajutorul specialiştilor de la Serviciul de Ambulanţă Giurgiu la finalul acestei săptămâni.
Potrivit Serviciului de Ambulanţă Giurgiu, solicitările au sosit din localităţile Bolintin Deal, Ghimpaţi şi din municipiul Giurgiu, de la trei persoane care suferiseră degerături.

Unul dintre aceştia, respectiv persoana din localitatea Ghimpaţi, a refuzat transportul la o unitate spitalicească, iar doi dintre ei au fost transportaţi la spitalul din Bolintin Vale şi, respectiv, la Spitalul Obrejea din Bucureşti.

Temperaturile atmosferice în judeţ sunt de aproximativ minus 12 grade pe timpul zilei şi se apropie de minus 20 de grade pe timpul nopţii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ambulanţele nu pot interveni în judeţul Giurgiu din cauza drumurilor blocate de zăpadă Serviciul de Ambulanţă Giurgiu nu poate răspunde solicitărilor din toate localităţile judeţului din cauza drumurilor blocate de zăpadă.
Giurgiu: 26 de solicitări de ajutor medical din cauza caniculei Un număr de 26 de solicitări la serviciul de Ambulanţă Giurgiu şi la spitalele din judeţ au fost înregistrate în ultimele 24 de ore din cauza caniculei.
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov: 2.750 de cazuri de stop cardio-respirator în 2015 Stopul cardio-respirator reprezintă o problemă majoră în incidenţa cazurilor medicale din Bucureşti, pentru anul trecut Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov raportând 2.750 de cazuri de stop cardio-respirator, comparativ cu anul precedent, când au fost înregistrate 2.692 astfel de cazuri.
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov: 1.242 de solicitări, în ultimele 24 de ore Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat în ultimele 24 de ore, de luni de la ora 8,00 până marţi la ora 8,00, un număr de 1.242 de solicitări, dintre acestea 627 reprezentând cazuri grave şi foarte grave, a declarat pentru AGERPRES managerul SABIF, medicul Alis Grasu.
Bihor: Serviciul de Ambulanţă vrea să amplaseze cel puţin zece defibrilatoare în spaţiile publice aglomerate Oradea, 11 mar/Agerpres/- Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bihor a iniţiat vineri o campanie de popularizare a defibrilatoarelor, aparate pe care instituţia doreşte să le amplaseze în spaţiile aglomerate.
Galaţi: Serviciul de Ambulanţă a înregistrat cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, în ultimele 24 de ore Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi a înregistrat, în ultimele 24 de ore, cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, intervenind în peste o sută de cazuri, a declarat luni presei, directorul instituţiei, Mihai Polinschi.