Cele mai citite
 


Teleorman: Continuă vaccinarea împotriva gripei noi
luni, 25 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Alexandria, 25 ian /Agerpres/ - Ultimul caz de gripă nouă în judeţul Teleorman este un bărbat, cadru sanitar care a vaccinat mai multe persoane fără a apela el însuşi la această formă de imunizare.
Directorul coordonator adjunct de la Direcţiei de Sănătate Publică Teleorman, Elena Picu, a declarat pentru AGERPRES, luni, că de la debutul pandemiei de gripă nouă în judeţul din sudul ţării au fost confirmate 26 de cazuri de îmbolnăvire dintr-un total de circa 60 cazuri de suspiciuni de infectare cu virusul AH1N1.
Un singur deces s-a înregistrat, la sfârşitul anului trecut, o femeie de 50 de ani având şi alte afecţiuni cronice.
În aceste zile în Teleorman continuă vaccinarea populaţiei, îndeosebi prin intermediul medicilor de familie din judeţ care au solicitat doze.
Deocamdată s-au primit, în trei tranşe, circa 33.000 de doze de vaccin, aproximativ 26.000 de persoane apelând la o astfel de măsură de protecţie.
De asemenea, în Teleorman au fost vaccinate împotriva gripei sezoniere aproape 40.000 de persoane. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Studenţii se opun vaccinării împotriva A/H1N1 Doar aproximativ zece la sută dintre cei 400 de studenţi de la facultăţile din Alexandria ale Universităţii Biotera au acceptat să facă vaccinul împotriva gripei A/H1N1.
Teleorman: Doze suplimentare pentru vaccinarea împotriva gripei noi Încă 10.000 de doze de vaccin împotriva gripei noi se află din această săptămână la dispoziţia Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Teleorman, pe baza solicitărilor făcute în urmă cu câteva zile de conducerea instituţiei, după ce tot mai multe categorii de persoane s-au arătat interesate.
A început campania de vaccinare antigripală - grupaj Bucureşti, 1 nov /Agerpres/ - Campania de vaccinare gratuită împotriva gripei sezoniere a început luni şi se va desfăşura până în februarie 2011.
Teleorman: 15.000 doze de vaccin antigripal au fost distribuite Direcţiei de Sănătate Publică Circa 15.000 doze de vaccin antigripal au fost distribuite de Ministerul Sănătăţii în judeţul Teleorman, a declarat vineri, pentru AGERPRES, şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Mioara Comana.
Olt: Doar 139 de persoane vaccinate împotriva gripei noi Vaccinarea împotriva gripei noi a fost privită cu reticenţă în judeţul Olt, unde din cele 17.150 de doze de vaccin primite au fost folosite numai 139.
Brăila: Al treilea caz de deces din cauza gripei noi Brăila, 11 ian /Agerpres/ - Un bărbat de 24 de ani din Brăila a decedat după ce a contractat virusul AH1N1, din cauza complicaţiilor apărute ca urmare a faptului că pacientul prezenta afecţiuni cronice.