Cele mai citite
 


Buzău: Doar jumătate din dozele de vaccin împotriva gripei noi au fost întrebuinţate
luni, 25 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Buzău, 25 ian /Agerpres/ - În judeţ, 2.107 persoane s-au vaccinat împotriva gripei AH1N1, autorităţile având la dispoziţie 30.000 de doze de vaccin, transmite corespondentul AGERPRES.
Din cele peste 2.107 de persoane care s-au vaccinat, 27 sunt cadre medicale, 11 elevi cu vârsta de peste 16 ani şi de la şcoli postliceale, precum şi 2.069 de persoane vaccinate prin medicii de familie.
Horia Banu, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, a declarat, pentru AGERPRES, că numărul total de persoane vaccinate de la începerea campaniei de vaccinare împotriva gripei AH1N1 se ridică la 16.124 persoane.
În judeţul Buzău au fost confirmate aproape 200 de cazuri de gripă AN1H1, dintre care unul mortal. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: 15.000 de doze de vaccin antigripal rămân nefolosite Direcţia de sănătate publică Buzău anunţă faptul că din cele 18.650 de doze de vaccin împotriva gripei de tip AH1N1 distribuite unităţilor sanitare din judeţul Buzău doar 3157 au fost folosite.
Buzău: Profesorii şi doctorii refuză să se vaccineze contra AH1N1 Doar unu la sută din cei 7100 de profesori buzoieni şi 15 la sută din cele 2500 de cadre medicale din spitale s-au imunizat contra virusului AN1H1, transmite corespondentul AGERPRES.
Giurgiu: Dozele de vaccin împotriva gripei noi, suplimentate Autoritatea de Sănătate Publică Giurgiu a solicitat suplimentarea cu 10.000 a dozelor de vaccin contra gripei noi, pentru că rămăsese fără stocuri din cauza numărului mare de solicitări de imunizare.
Maramureş: Conducerea CJ atenţionată să achiziţioneze doze de vaccin împotriva gripei noi Preşedintele comisiei de sănătate din cadrul Consiliului Judeţean Maramureş, Mircea Ciocan a atras atenţia, joi, autorităţilor judeţene că este nevoie să achiziţioneze doze de vaccin împotriva gripei noi, pentru angajaţii din aparatul propriu dar şi pentru salariaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială...
Olt: Suplimentare a dozelor de vaccin împotriva gripei noi Direcţia de Sănătate Publică Olt va primi marţi seara 10.000 de doze de vaccin antigripal după ce întreaga cantitate de vaccin împotriva gripei noi distribuită în judeţul Olt a fost epuizată.
Buzău: Şapte noi cazuri de gripă cu AH1N1 Şapte din cele 26 de noi cazuri de gripă cu virus pandemic confirmate în ultimele 24 de ore la nivel naţional sunt din judeţul Buzău.